16 / 05 / 2024

bodrum 2015 sezonu

bodrum 2015 sezonu

Hedeflerinin Muğla'da sadece 6 aylık sezonda turizm yapmak olmadığını belirten Muğla Valisi Çiçek "Bölgemizde turizmi 12 aya yaymak için çalışma yürütmek" dedi..

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu! 

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum'da yaz sezonu açıldı, kiralık konutlar için istenen rakamlar dudak uçuklattı. Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 TL'den başlıyorken, villalarda ise söz konusu bu rakam 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Bodrum gayrimenkul sektöründe lider!

İnşaat sektörünün dev firmaları rotasını Bodrum'a çevirdi. Bodrum'da gayrimenkul ve turizm yatırımlarının sezonu açıldı.

Sinem Bayraktutar Bodrum'a taşındı!

Şarkıcı Kutsi, 2008’de evlendiği Sinem Bayraktutar’ı 2014’te oyuncu Feyza Çıpa ile aldatmıştı.Kutsi’yle Temmuz 2015’te boşanan Sinem Bayraktutar, İstanbul’u terk etti. Çocuklarını yanına alarak Bodrum’a yerleşti.

NEF Bodrum geliyor!

2015 yılında da 2 bin 600 adetin üzerinde satışlarını tamamlayan Nef yeni bir projeye imza atıyor. Nef yurtdışında da birçok projeye imza atıyor. Yeni proje Muğla Bodrum'da yükselecek.

Van'da ulaşıma 18 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 sezonu içerisinde ulaşım için dev bütçe ayırarak, yaşanan sorunun ortadan kaldırılması için 18 milyon 781 bin TL bütçe harcadı.

Bodrum'un bir yılı değerlendirildi!

Taner Uslu, Bodrum Belediyesi 2015 Aralık Ayı Basın Toplantısında son bir yıl içinde yapılan çalışmaları basın mensuplarına aktardı. Uslu, “Bodrum için, Bodrumlular için çalıştık ve beraberce yine Bodrum için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015 Fuarı'na hazırlanıyor!

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Bodrum Yalı Emlak, CNR Expo Fuarı'na katılacak!

EMLAK 2015’de Bodrum ve Bodrum Emlak’ına değer katacak .Yalı Emlak Bodrum değerlerini, geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında EMLAK 2015 Fuarı'nda görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

bodrum 2015 sezonu Haberi

bodrum 2015 sezonu

Türkiye'nin, bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip kenti Muğla'da turizm faaliyetlerini 12 aya yaymak için çalışma yürütüleceği bildirildi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Akyaka Mahallesindeki bir otelde düzenlenen "2014 Yılı Turizm Değerlendirme Toplantısında konuşan Muğla Valisi Amir çiçek, geçen yd 2 havaalanı ve 9 deniz hudut kapısından gelen 3 milyon 302 bin 688 yabancı turisti ağırlayan kentte ziyaretçi sayısının, bir önceki yıla göre arttığını söyledi. Çiçek, 2014 yılının genel itibarıyla turizm açısından yüz güldürecek durumda bulunduğunu belirterek, gelen turist sayısının turizmciler ve yatırımcılar açısından da iyi bir yılı geride bıraktıklarını anlamına geldiğini dile getirdi.Bölgeye gelen turist sayısında yaşanan artışın en önemli sebebinin kentte hakim olan huzur ve güven olduğunu vurgulayan Çiçek, "Diğer önemli husus ise...