22 / 07 / 2024

Bodrum Bergamut Caddesi asfalt çalışmaları

Bodrum Bergamut Caddesi asfalt çalışmaları

Bodrum’da ilçe genelinde bozulan yolların bakım ve onarımlarını yapan Bodrum Belediyesi ekipleri, Bergamut Caddesi asfaltlama çalışmasını tamamladı.

İzak Hason Bodrum'da şube açtı!

Bağdat Caddesi'nin tartışmasız en bilinen emlakçısı İzak Hason Bodrum'da şube açtı...

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

Bodrum'da 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Muğla Bodrum Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan gayrimenkul satışa sunuluyor..

Bodrum'a yeni marina geliyor!

Bağdat Caddesi'ndeki Park Residences projesiyle tanınan Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'da 400 dönümlük arazi alanına otel, konut ve marina inşa edecek.Şirket bu projeden 500 milyon dolar gelir hedefliyor.

Bodrum Bergamut Caddesi asfaltlandı!

Bodrum’da ilçe genelinde bozulan yolların bakım ve onarımlarını yapan Bodrum Belediyesi ekipleri, Bergamut Caddesi asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Bodrum Gümbet'in yolları asfaltlanıyor!

Bodrum Atatürk Caddesi ile Kumbahçe Mahallesi İskele Caddesi’nde yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarının devamında Gümbet Mahallesi’ndeki yollar da asfaltlanmaya başladı.

Bodrum Cevat Şakir caddesi yenileniyor!

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yokuşbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinden başlayarak Cevat Şakir Caddesi boyunca asfalt yenileme çalışması başladı.

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Bodrum Misket Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Misket Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koray Özdoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Kağıthane Caddesi'nde kuruldu.

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, Filiz Omur ve Olcay Güven ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi, Akıncı Bayır Sokak'ta kuruldu.

Bodrum'daki Tarihi Kule Ev restore ediliyor!

Turgutreis Caddesi'nde şahsa ait bir arazide bulunan tarihi kule ev için arazi sahibi ile Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ve Bodrum Belediyesi ekipleri harekete geçti.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

2000 yılında Bağdat Caddesi’nde açtığı ilk stüdyo mağazası ile dekorasyon kavramına farklı bir bakış açısı sunan Porland, 3 Mayıs’tan itibaren Bodrum’da yepyeni yüzüyle dekorasyonda fark yaratanlarla buluşuyor...

Bodrum'a 4 günde 25 bin turist geldi!

Bodrum'a 4 günde 25 bin turist geldi. Turistler Dünyaca ünlü Barlar Sokağı, Kale Caddesi ve İskele Meydam'nda yürüyüş yapan turistler Antik Tiyatro, Myndos kapısı ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etti.

Bodrum Bergamut Caddesi asfalt çalışmaları Haberi

Bodrum Bergamut Caddesi asfalt çalışmaları


Bodrum Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bodrum Belediyesi’ne ait asfalt şantiyesinde üretilen sıcak asfalt ile yarımada genelinde, gerek mevsimsel şartlardan kaynaklı gerek altyapı çalışmaları nedeniyle zarar görmüş yolların bakımlarını yapıyor.

Geçtiğimiz kış ayılarında DSİ tarafından kazılan ve uygun koşullarda teslim edilmeyen Bitez Mahallesi Bergamut Caddesi’ndeki yolun onarım çalışmalarını da tamamladı. Ekipler, toplam 2 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirirken Bergamut Caddesi’nde yapılan çalışmalarda toplam 550 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Yetkililer tüm ilçede öncelik sırasına göre acil bölgelere ağırlık verilerek yürütülen çalışmaların, yoğun bir şekilde sürdüğünü bildirdi. 



Bodrum...