28 / 04 / 2024

Bodrum bitez Ditto Mimarlık ortakları

Bodrum bitez Ditto Mimarlık ortakları

Bodrum'un artık bir Ditto'su var. Öncelikle Bodrum evlerini güzelleştirecek her şeye sahip, profesyonel eller Bodrum'daki evleri güzelleştirecek.Ditto Mimarlık & Tasarım Boutique ortakları Ditto'yu anlatıyor:

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Bodrum Bitez'de 13.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Bitez'de 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB, Bodrum'daki 3 taşınmazı satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum Konacık, Bitez ve Gökçebel mahallelerinde yer alan 3 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Bodrum'da imara açılan 1 milyon metrekarelik alan için tepki!

Bodrum'da toplam 1 milyon 102 bin 306 metrekarelik alanın imara açılmasıyla ilgili tepkiler sürüyor. MUÇEP Eşsözcüsü Umay Karabaş, meslek örgütleri ve STL'larla hukuki girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Bitez AK-TUR Sitesi sakinleri de, ortak bir mücadele platformunda birlikte hareket etme çağrı

Yılmaz Özdil'in kaçak villası için süreç nasıl işledi?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'de aldığı villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkımına başlandı. 

Yılmaz Özdil’in kaçak yapılı villası yarın yıkılıyor!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’deki villasının kaçak bölümleri ile ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. Özdil’in villasında bulunan kaçak yapıların yarın yıkılacağı ortaya çıktı. 

Yılmaz Özdil, Bodrum'daki kaçak villasının yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı aldırdı!

Dün Yılmaz Özdil'in Bodrum Bitez'deki kaçak villasının yıkımı için ekipler bölgeye gitti. Kiremitler tek tek istiflenirken mahkemeye giden Özdil, 'yürütmeyi durdurma kararı' aldırdı...

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Yılmaz Özdil 'Bodrum'daki ofisini villaya çevirdi' iddiası!

Yılmaz Özdil, Bodrum Bitez sahilinde 2017 yılında denize sıfır konumda yapılmakta olan bir binayı almıştı. Ticari alan olduğu için ofis yapacağını belirten Özdil'in, ofis inşaatının konuta döndüğü ve villaya kaçak bölümler eklendiği ortaya çıktı...

Bodrum bitez Ditto Mimarlık ortakları Haberi

Bodrum bitez Ditto Mimarlık ortakları

Bodrum'un artık bir Ditto'su var. Öncelikle Bodrum evlerini güzelleştirecek her şeye sahip, profesyonel eller Bodrum'daki evleri güzelleştirecek.


Evimiz her zamankinden önemli artık. Bir ana kucağı, bir memleket toprağı, bir sığınak. Bizi sağaltan, günün kirini akıttığımız, ruhumuzu yıkadığımız, yorgunluğumuzu bıraktığımız yegane liman orası. Bu yüzden kapıdan girer girmez bizi iliklerimize kadar tanıyan bir mekanla, sımsıkı kucaklayan, bizi anlayan bir mekanla karşılaşmak paha biçilmez.


Peki nasıl olacak bu? Temelden kendimiz tasarlayıp yaptırmadığımız sürece kiraladığımız, satın aldığımız evler ne kadar birbirinden farklı görünse de aslında çok benziyor. İyi planlanmamış evler, mekanı bölen kolonlar, şekilsiz, dar ya da kullanışsız odalarıyla yaşamak zorunda olduğumuz evleri nasıl yerleştireceğiz. Her yerde satılan birbirine benzer mobilyalarla, gittiğimiz her evde gördüğümüz aksesuarların satıldığı zincir mağazalardan alışveriş yaparak döşediğimiz evimizde nasıl...