02 / 05 / 2024

bodrum butik otelleri

bodrum butik otelleri

Rusya’da inşaat işi yapan İzzet Çalgüner, İtalya Toskana’da zengin Rusların tatile gittikleri Forte dei Marni’de geceliği 1500 Euro’luk butik otel açıyor

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Mesa Bodrum 1.5 milyar lira yatırımla inşa ediliyor!

Demirbükü Koyu’da yeni proje inşa eden Mesa, 1,5 milyarlık proje yapacak. Mesa Bodrum projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor...

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Bodrum otelleri ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Türkiye'de İstanbul, Antalya ve Bodrum'da toplam 9 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, misafir odaklı hizmet ve uygulamalarıyla sektöre yön veriyor.

Çağdaş Holding, Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kısa ve orta vadede önceliklerinin Bodrum'a değer katacak gayrimenkul ve turizm yatırımlarına devam etmek olduğunu ifade eden Dağlarca Çağlar, "Yaptıklarımıza ek olarak butik konut projeleri ve ticari üniteler yapmayı planlıyoruz. " dedi.

Elysium Premier Bodrum'da fiyatlar 2 milyon 655 bin eurodan başlıyor!

İstanbul’un merkezi lokasyonlarında geliştirdiği ‘Elysium’ markalı butik projelerle dikkat çeken Ofton, Bodrum merkeze 1 kilometre mesafede inşa ettiği 8 özel villadan meydana gelen Elysium Premier Bodrum projesi ile ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Tuba Büyüküstün, 6 milyon Euro’ya Bodrum'da bir otele talip oldu!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 6 milyon euro’ya satılan Bodrum’daki bir butik otele talip oldu... 6 milyon euro yani yaklaşık 20 milyon liralık otelin sahipleriyle görüşerek buraya yatırım yapmayı amaçlıyorlar.

Epique Island Bodrum teslim tarihi!

Mimarisini SAOTA'nın üstlendiği proje içerisinde villa, marina, butik otel yer alıyor. Projede 75 adet villa bulunuyor. Epique Island Bodrum teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Bodrum ve Çeşme'de yeni butik villalar tercih ediliyor!

Yazlıklara kaçma vaktinin geldiği bu aylarda ülkemizin en fazla potansiyele sahip iki noktası şüphesiz Alaçatı ve Bodrum hattı. Geçtiğimiz yıllar ile karşılaştırıldığında Bodrum artık küçük İstanbul olmuş durumda.

bodrum butik otelleri Haberi

bodrum butik otelleri

Uzun yıllar profesyonel olarak Rusya’da inşaat projelerinde çalıştıktan sonra 2008’de yüzde 51’i kendine ait Costa Group’u kuran İzzet Çalgüner, İtalya’da zengin turistlere hitap edecek lüks butik otel yatırımı yapıyor. Türkçesi ‘mermer kale’ anlamına gelen Toskana’da Forte dei Marni Kasabası’nda inşaatı yarım kalmış bir oteli devralan Çalgüner, “38 odalı olacak ama gelir seviyesi yüksek kesime hitap edecek. Oraya tatile gelenlere ne istiyorlarsa sunulacak. Kullanmak isterlerse kapısında Ferrari, Porsche, Aston Martin bekleyecek” dedi. Otelde oda fiyatlarının gecelik 1500 ile 2000 Euro arasında değişeceğini anlatan Çalgüner, “Projenin bir kısmı tamamlandı. Mayıs 2013’te resmen açılacak. Adı Point Hotel Spa Resort olacak” dedi. 


400 MİLYON DOLARLIK İŞ 

Fortei dei Marni, Akdeniz kıyısında üst gelir grubundan İngiliz ve Almanların yanı sıra son yıllarda Ruslardan da ilgi gören...