06 / 05 / 2024

bodrum cup sponsor

bodrum cup sponsor

Bodrum’da en özgün projelere imza atan ConCept Yapı, bu yıl 28.si düzenlenen The Bodrum Cup’ın Gümüşlük etabının ve fotoğraf yarışmasının sponsoru oldu.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

ConCept Yapı, Bodrum Cup’ın sponsoru oldu!

Bodrum’da en özgün projelere imza atan ConCept Yapı, bu yıl 28.si düzenlenen The Bodrum Cup’ın Gümüşlük etabının ve fotoğraf yarışmasının sponsoru oldu.

Nurol GYO, 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

İstanbul’a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin katılımıyla düzenlenen 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğunu üstlendi.

Folkart İzmir Cup'a sponsor oldu!

İzmir, bu yılki İzmir Cup Tenis Turnuvası’na iddialı hazırlanıyor. Folkart’ın ana sponsorluğunda ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 19-27 Eylül tarihleri arasında 8. kez düzenlenecek turnuvada tenis severleri büyük sürprizler bekliyor.

KÖY projesi, Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015'e sponsor oluyor!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup Ana Sponsoru KÖY’ü, yarışlar öncesinde “KÖY Sailing Team” ve yelken dünyasının özel konuklarını bir araya getiriyor.

İşbir Yatak, Bodrum'da düzenlenen yelken yarışlarında sponsor oldu!

İşbir Yatak, spora ve sporcuya destek oluyor. İşbir, 5 - 8 Şubat tarihleri arasında Bodrum' da düzenlenen yelken yarışlarında "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımına sponsor oldu...

Hacı Hüseyin Ağa'nın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Karaosmanzade Hacı Ömer Ağa'dan torunu Hacı Hüseyin Ağa'ya kaldığı belirtilen yüksek miktardaki mirasın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Rixos Premium Bodrum'un mimarisi yenilendi!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak

ODE Yalıtım, Clima 2010 Kongresi'ne sponsor oldu!

ODE Yalıtım, dünyanın önde gelen uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı Clima 2010 Dünya Klima Kongresi'ne sponsor olarak destek verdi

Bodrum Regnum Escana'da teslimler başladı!

Bargylia Evleri'ni hayata geçiren Regnum'un Bodrum'daki Escana vilları satışa çıktı

Bodrum Vista Sitesi'ni Turyap 3.5 milyon euro'ya satıyor!

Turyap, 64 konutlu Bodrum Vista Sitesi'ni 3.5 milyon euro'ya satışa çıkardı

Bodrum Regnum Escana tamamlandı!

Regnum'un prestij projesi Bodrum Escana'da konutlar hemen teslim ediliyor

bodrum cup sponsor Haberi

bodrum cup sponsor


Her projesinde bir farklılığa imza atmayı ilke ve standart olarak kabul eden ConCept Yapı , The Bodrum Cup’ın Gümüşlük etabının ve fotoğraf yarışmasının sponsoru oldu. Bodrum Yelken Kulübü’nün 1989’da başlattığı The Bodrum Cup Yelken Yarışları’nda bu yıl 100 tekne ve 1500 yelkenci yarışıyor.

EN GÜZEL ANLAR FOTOĞRAFLANACAK

Bodrum Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (BOSFAD) tarafından organize edilen ve “Concept Yapı” sponsorluğunda yürütülen Fotoğraf Atölyesi ise fotoğraf yarışmasıyla adını duyuruyor olacak. 5000’e yakın katılımcının beklendiği yarışta “en iyi yarış görseli”, “en iyi an” ve “en coşkulu an”ı fotoğraflayıp ve #instabodrumcup hashtagiyle paylaşan kişiler ConCept Yapı tarafından...