03 / 05 / 2024

bodrum Down Plaj Futbol Festivali

bodrum Down Plaj Futbol Festivali

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Bodrum’da yapılacak liman projesine tepki!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Turgutreis Mahallesi'ndeki Günbatımı plajına Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca yapılacak dört katlı bina ve liman projesine çevreciler tepki gösterdi...

Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum'da 2+1 daire fiyatları 405 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Proje lüks konseptte tasarlandı ve kendine özel plajı var. Peki Le Chic Bodrum nerede?

Hadise'nin La Plaj’ı yıkıldı!

Hadise, iki yıl önce Bodrum’da açtığı La Plaj’ın mal sahibiyle davalık olmuştu. Dava bitmeden, şarkıcının ruhsatsız olduğu iddia edilen plajı, önceki gün yıkıldı. 

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Hadise Bodrum'da işlettiği plajın parasını ödemedi!

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

Hadise Bodrum'da otel açacak!

Pop müziğin yıldızı Hadise, Bodrum’da plaj açarak ticarete atılmıştı. Ünlü şarkıcı önümüzdeki sezon plaja yakın otel için harekete geçti. Otel açmayı kafasına koyan ünlü sanatçı, yer arayışına girdi.

Hadise'nin Bodrum'daki plajı açıldı!

Hadise'nin Bodrum Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı La Plaj’ın açılışı önceki gün basına kapalı olarak gerçekleşti.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi!

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi için ön talep süreci başladı. Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan NEF Bodrum projesine özel iskele ve plaj yapılması planlanıyor...

bodrum Down Plaj Futbol Festivali Haberi

bodrum Down Plaj Futbol Festivali

Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali, dünyada ilk defa Bodrum Yalıkavak'ta 23 Nisan'da düzenlenecek. Uluslararası Down Sendromlu Federasyonu (UDF)  tarafından organize edilen ve Ceylan İnşaat’ın da sponsorları arasında yer aldığı ve tüm gün sürecek plaj futbolu festivali renkli turnuvalara da sahne olacak.

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı. Ceylan; "İş yaşamı dışındaki tüm değerlerimize önem veriyoruz. Spor, sanat, kültür, eğitim ve sosyal sorumluluk projeler gibi değerlerimize her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Down Sendromlu çocuklarla gerçekleştirdiğimiz projeler ise bizim en hassas olduğumuz konulardan biri ve Ceylan İnşaat olarak bu çalışmanın içerisinde yer almaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

23 Nisan'da Down Sendromlu çocuklarla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyacaklarını ifade eden Ceylan, "Tüm kamuoyu ve basınımızı da...