15 / 05 / 2024

bodrum engelliler evi nerede

bodrum engelliler evi nerede

Dünya Engelliler Vakfı (DEV) Başkanı Metin Şentürk, Muğla’nın Bodrum ilçesinde engelli çocuklar adına yapılacak ve 450 bin dolarak mal olacak ek bina projesi için Vali Mustafa Hakan Güvençer'den destek istedi...

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor?

Cevat Şakir Kabaağaçlı nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor? Bodrumluların bu talebi gerçekleşecek mi?

Müjde Ar'ın Bodrum'daki evi kaçak çıktı!

Yıllarca turizm apart olarak düşük vergi ödeyen Müjde Ar'ın, imar planlarına uygun şeklinde yapılmış olan turizm tesisini şikayet edeyim derken, kendisinin imar affına başvurduğu ve evini konuta çevirdiği belirlendi. Bodrumlular duruma tepki gösterdi...

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Bodrum'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 ev!

Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum ilçesi Türkbükü mahallesinde bulunan 3 evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli toplam 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 18.3 milyon TL'ye satılık ev!

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yahşi Mahallesi, 135 ada 4 parselde yer alan 12 bin 672 metrekarelik evi 18 milyon 329 bin 738 TL'ye satıyor...

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

Ajda Pekkan Bodrum'daki evini 800 bin liraya dekore etti!

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Bodrum Regnum Escana Evleri'ndeki 3 katlı villasını dekore ettirdi. Süperstar, 6 milyon 700 bin liralık evi için 800 bin lira harcadı.

Ahmet Ertegün'ün Bodrum'daki evi satıldı mı?

Atlantic Records’un 2006’da vefat eden sahibi Ahmet Ertegün’ün, ünlü yıldızları ağırladığı Bodrum’daki evinin satılık olmadığı ifade edildi. Eşi Mica Hanım, “Ahmet’in vasiyeti var. Kesinlikle satmıyorum” diye konuştu.

bodrum engelliler evi nerede Haberi

bodrum engelliler evi nerede


Dünya Engelliler Vakfı (DEV) Başkanı Metin Şentürk, Muğla’nın Bodrum ilçesinde engelli çocuklar adına yapılacak ve 450 bin dolarak mal olacak ek bina projesi için Vali Mustafa Hakan Güvençer'den destek istedi.


Muğla Valisi Güvençer, Şentürk’ü makamında kabul etti. Şentürk, burada yaptığı açıklamada kardeş vakıf seçtikleri Bodrum Sağlık Vakfı karşısındaki arsaya engelliler için ek bina yapmak üzere proje hazırladıklarını söyledi. Sanatçı kimliğinin dışında ferdi olarak engellilerin topluma kazandırılması konusunda çalışmalar yaptığını belirterek, "İlerleyen zamanda bunu kurumsallaştırmaya karar verdim. Bu sebeple Dünya Engelliler Vakfı'nı kurduk. Dünyanın doğusunda ve batısında bir köprüyüz. Daha sonra vakfımıza uluslararası bir kimlik kazandırmak için Birleşmiş Milletler'e başvurduk. Dünya Engelliler Birliği'ni kurduk. İki dönemdir bu birliğin başkanlık görevini yürütmekteyim. Türkiye'nin dört bir yanına gidiyorum. Yapılan projelere fikir desteği sunuyoruz....