07 / 05 / 2024

Bodrum Gökçeler içme suyu isale hattı

Bodrum Gökçeler içme suyu isale hattı

Bodrum'un Gökçeler mevkiindeki içme suyu isale hattı 11'nci kez patladı. Tonlarca su beraberindeki taşlarla birlikte karayoluna akınca, Bodrum-İzmir yolu çift yönlü olarak saatlerce ulaşıma kapandı. Yolun kapanmasıyla yüzlerce araç ve tatilci yolda kaldı.

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, 27 Eylül-3 Ekim tarihlerindeki yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü. İşte 27 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

İSG'den Sabiha Gökçen işletmecilerine 6 milyon Euro kira indirimi!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmeci İSG, Sabiha Gökçen'de faaliyet gösteren 126 ticari işletmeye 6 milyon Euro kira indirimi yaptı.

Bodrum Gökova'da külliye inşaatı başladı!

Bodrum’un en gözde koyuna dozerler girdi. Diyanet'in Bodrum'da yaptıracağı 100 milyon TL'lik külliye için çalışmalar başlatıldı. Ortakent Kargı’daki 10 dönümlük arazide hafriyat çalışmasına start verildi.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Melih Gökçek için suç duyurusu: Ankapark zararı tazmin edilsin!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kapatılan Ankara Ankapark'ın maliyetine ilişkin bir açıklama yapan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımların yıkılması için tebligat gönderildi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil’in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak kısımlarının yıkılması için tebligat gönderildi.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Bodrum Gökçeler içme suyu isale hattı Haberi

Bodrum Gökçeler içme suyu isale hattı


Bodrum'un Gökçeler mevkiindeki içme suyu isale hattı 11'nci kez patladı. Tonlarca su beraberindeki taşlarla birlikte karayoluna akınca, Bodrum-İzmir yolu çift yönlü olarak saatlerce ulaşıma kapandı. Yolun kapanmasıyla yüzlerce araç ve tatilci yolda kaldı.


Bodrum'da 3 yıl önce DSİ tarafından yapılan içme suyu isale hattı bir yıl içerisinde 11'nci kez patladı.Bodrum- İzmir Karayolu'nun Gökçeler Mevkii'nde patlayan içme suyu hattından tonlarca su saatlerce karayoluna döküldü. Sularla birlikte dağlardan kopup karayoluna dökülen kayalar ve taşlar yolu ulaşıma kapattı. Bodrum-İzmir karayolunda yaklaşık 2 kilometrelik bir alan kullanılamaz hale geldi. Bodrum'dan Muğla ve İzmir yönüne gitmekte olan araçlar yaklaşık iki saat yolda mahsur kalırken, yaklaşık 6 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Tatilciler dönüş yolunda yaşadıkları sel suyu kabusu nedeniyle saatlerce beklemek zorunda kaldı. Trafik polisleri ve...