27 / 04 / 2024

Bodrum gümüşlükte 2 bin yıllık serik atölyesi

Bodrum gümüşlükte 2 bin yıllık serik atölyesi

Bodrum' a bağlı Gümüşlük beldesine bağlı Çukurbük mevkisindeki özel bir kişiye ait arsada yaklaşık bir hafta önce inşaat kazısı yapıldığı sırada tarihi eser kalıntıları çıktı...

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Gümüş baskısı doları vuracak! Elinde gümüş ve dolar olanlar hemen bakın! 2 ay sonra bakın neler olacak

Altın, gümüş gibi emtialarda baskılanmanın devam ettiğini kaydeden Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanları uyardı. Gümüş fiyatlarının  2 ay sonra nasıl olacağını açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Tahıl koridorundan 2,5 milyon ton tahıl geçti! Buğday, arpa, mısır fiyatları arttı mı? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rusya ve Ukrayna savaşı sebebiyle yaşanan "gıda krizi" riskinin ortadan kaldırılmasına ilişkin Türkiye'nin çabalarıyla oluşturulan "tahıl koridoru"ndan bugüne kadar 105 gemi geçti, taşınan tahıl miktarı 2 milyon 500 bin ton civarına yakınlaştı. Buğday, arpa, mısır fiyatları arttı mı?

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Bodrum gümüşlükte 2 bin yıllık serik atölyesi Haberi

Bodrum gümüşlükte 2 bin yıllık serik atölyesi

Bodrum'a bağlı Gümüşlük beldesine bağlı Çukurbük mevkisindeki özel bir kişiye ait arsada yaklaşık bir hafta önce inşaat kazısı yapıldığı sırada tarihi eser kalıntıları çıktı. Bunun üzerine arsa sahipleri durumu, Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müdürlüğü'ne bildirdi. Bölgeye gelen ekipler alanda sondaj çalışması başlattı. Yapılan çalışmada Antik Myndos Kenti'ne ait iki pitos mezarla 2 bin yılın üzerinde tarihi olduğu sanılan seramik atölyesine rastlandı. 


Türkiye'de Yeniçağ...