02 / 05 / 2024

bodrum kiralama ihaleleri

bodrum kiralama ihaleleri

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Bodrum'da yer alan 14 adet gayrimenkulü kiraya verecek.

Bodrum'daki 21 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum'da yer alan 21 adet taşınmaz için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 4 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

İki ilde satılık ve kiralık 37 iş yeri!

Samsun ve Giresun'da yer alan 37 iş yeri için satış ve kiralama ihaleleri düzenleniyor. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Bodrum'da 80 milyonluk vurgun yapan meşhur emlakçı süperstar Alev'in ifadesi ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konut kiralama ve inşaat işi yapan bir firmanın kar payı vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden firma sahibi tutuklanırken, 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Bodrum'da, vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen bir emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firma, bir süre ödeme yapıp, daha sonra ise ödemeleri durdurdu. 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen firma sahibi gözaltına alındı

Antalya'daki sera arazileri kiraya veriliyor!

Turizmin gözde şehri Antalya'da bulunan sera arazileri için kiralama ihaleleri yapılacak. İşte detaylar...

Bodrum'daki 21 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum'da yer alan 21 adet taşınmaz için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 4 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

bodrum kiralama ihaleleri Haberi

bodrum kiralama ihaleleri

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Bodrum'da yer alan 14 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 15 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZLAR KİRALANACAKTIR
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1 - Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının mülkiyeti altında bulunan, aşağıda nitelikleri yıllık tahmini kira ve geçici teminat bedelleri belirtilen 14 adet taşınmaz; 15.04.2021 tarihinde saat 15.00’de, Şeyh Mahallesi, Kurşunlu Caddesi, No: 1, Kat: 2, Menteşe, Muğla adresindeki Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile ilanda
belirtilen sıraya göre kiralanmak üzere ihale edilecektir


2 - İhale dokümanı (Şartname ve ekleri, Yer Görme ile Borcu Yoktur Belgeleri) Şeyh Mahallesi, Kocamustafendi Caddesi, 1 Nolu Belediye Hizmet Binası, Kat: 3 (Emlak ve...