23 / 07 / 2024

Bodrum köyleri turizm projeleri

Bodrum köyleri turizm projeleri

Bodrum Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Bodrum'da kurulan köylü panayırında, hem köylerin turistlere tanıtılması sağlanıyor hem de buralarda üretilen ürünler satışa sunuluyor.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Karına H.M. Majeed tarafından kuruldu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Freya Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Freya Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Durmaz tarafından kuruldu.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Çatalca Subaşı ve Oklalı Köyleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Subaşı ve Oklalı Köyleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Klk Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kalkavan tarafından kuruldu.

Bodrum köyleri turizm projeleri Haberi

Bodrum köyleri turizm projeleri

Bodrum Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından hazırlanan proje kapsamında, aralarında Saz, Çam, Çömlekçi, Yaka köylerinin de bulunduğu 20 köy, İskele Meydanı'nda stant açtı. Stantlarında köylerinde ürettikleri bal, peynir, zeytin ve ekmekleri satışa sunan köylüler, ayrıca ağaç oymacılığı yaparak elde ettikleri hayvan figürleri, kaşıklar ve sepetleri de tanıtma imkanı buldu.


Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, panayırla bembeyaz evleri ve denize inen dar sokaklarıyla dünyada adından söz ettiren Bodrum'un köylerini turizme kazandırmaya çalıştıklarını söyledi. 


Bir tatil yöresinden beklenen tüm unsurları bünyesinde toplamış, yaz, kış yaşanabilecek önemli bir turizm merkezi olan Bodrum'un köylerinin de turizmden pay almasını istediklerini belirten Topçuoğlu, şöyle konuştu:


"Temel hedef, köylerimizi turizme kazandırmak. Bodrum Kent Konseyi olarak yaklaşık 1,5 yıldır köylerle sürekli temas halindeyiz. Köylerimizdeki değerleri ortaya...