29 / 04 / 2024

bodrum kruvaziyer turizmi

bodrum kruvaziyer turizmi

Bodrum'a gelen Malta bayraklı 295 metre uzunluğundaki "Mein Schiff 3" ve Bahama bayraklı 245 metre uzunluğundaki "Rhapsody Of The Seas" kruvaziyerleri, Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ne yanaştırıldı.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi turistlerden yoğun ilgi görüyor!

Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndan gelen 295 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide çoğunluğu Almanya uyruklu 2 bin 741 turist ile bin 16 personel bulunduğu bildirildi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlanıyor!

"Deutschland", Bodrum''a geldi.Alanya''dan gelen Hollanda bayraklı 175 metre uzunluğundaki kruvaziyer, öğle saatlerinde Paşatarlası''ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide Alman uyruklu 243 yolcu ile 269 personeli yer aldı.

Bodrum'a 2 kruvaziyer ile 1.777 yolcu geldi!

Bodrum'a gelen Malta Bayraklı 205 metre uzunluğundaki "Thomson Majesty" ve Fransa Bayraklı 142 metre uzunluğundaki "Le Soleal" adlı yolcu gemilerinden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından barlar sokağında gezdi, alışveriş yaptı.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı. Bodrum Limanı'na demir atan Bahamalar bayraklı "Star Pride" kruvaziyeri ile çoğunluğu ABD'li 204 turist ilçeye geldi. Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Star Pride" Bodrum'a geldi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi yoğunlukta!

Bodrum'da kruvaziyer turizmi yoğunlukta. Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı' nda yürüyüş ve de alışveriş yaptı, Bodrum Kalesi' ni gezdi.

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Bodrum'un 'akrep savar' evleri turizmi canlandırıyor!

Gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, beyaz badanalı, mavi pencereli ve begonvil çiçekleriyle süslü "akrep savar" evleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

TÜRSAB turizm için Yenikapı'ya talip oldu!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Yenikapı yeni liman olacak!

Turizmciler, İstanbul'un yeni limanı olarak Yenikapı'ya göz dikti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi turistlerden yoğun ilgi görüyor!

Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndan gelen 295 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide çoğunluğu Almanya uyruklu 2 bin 741 turist ile bin 16 personel bulunduğu bildirildi.

Hopa Kruvaziyer turizmi hedefliyor!

Hoparat Genel Müdürü Meriç Burçin Özer. Hopa'ya kruvaziyer gemilerin gelmesi için neler yapılabileceğini araştırmak için İzmir'de temaslarda bulundu.

Galaport projesi ile kruvaziyer turizmi uçacak!

Kruvaziyer turizmi gözünü Galataport'a dikti. Royal Caribbean Genel Müdürü Bülent Tatlav, "Galataport hayata geçtiğinde sektör yüzde 100 büyür" dedi.

Galataport uçurur!

Kruvaziyer turizmi gözünü Galataport'a dikti. Royal Caribbean Genel Müdürü Bülent Tatlav, "Galataport hayata geçtiğinde sektör yüzde 100 büyür" dedi. İşte Bülent Tatlav'ın sektörle ilgili açıklamaları...

Bodrum'da kruvaziyer turizmi başladı!

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.Yunanistan'dan gelen 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

Kruvaziyer turizmi ile Alanya'ya bin 19 yolcu geldi!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Alanya'ya sezonun ilk seferini yapan "Artania" adı verilen kruvaziyerle çoğunluğu Alman bin 19 yolcu, ilçeye geldi. Artania Limasol Limanı'ndan hareket etti.

İZTO İzmir'in kruvaziyer turizmi projelerini aktardı!

Ak Parti İzmir il Başkanı Bülent Delican, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti.

Kruvaziyer turizmi 75 bine ulaşacak!

TÜRKİYE ve Yunanistan kıyılarında alternatif tatil olanağı sunan kruvaziyer gemilere talep artıyor. Geçen yıl 65 bin turistin tercih ettiği turların bu yıl yeni gemilerle 75 bine ulaşabileceği tahmin ediliyor.

bodrum kruvaziyer turizmi Haberi

bodrum kruvaziyer turizmi

Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan gelen "Mein Schiff 3"te çoğunluğu Alman uyruklu 2 bin 570 yolcu ve bin 14 personel bulunuyor. Kuşadası'ndan ilçeye gelen "Rhapsody Of The Seas"de ise çoğunluğu ABD, İngiltere ve Kanada uyruklu 2 bin 284 yolcu ile 783 personel yer alıyor. 


Gemiden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından Barlar Sokağı'nda gezdi, hediyelik eşya satan mağazalardan alışveriş yaptı. 


Bazı turistler de Paşatarlası Plajı'nda güneşlenerek denize girmeyi tercih etti. Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro ve Myndos Kapısı gibi tarihi bölgeleri de ziyaret eden turistler, hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Kruvaziyerlerden bu akşam "Mein Schiff 3"ün Sicilya'ya, "Rhapsody Of The Seas"in ise Yunanistan'ın Rodos Adası'na gideceği...