07 / 05 / 2024

Bodrum Mandarin

Bodrum Mandarin

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük arazi üzerine inşa edilen proje için "Bizim projeyi hayata geçirmedeki başlıca kriterimiz rezidans ve otel müşterilerine “Cennet’in içinde bir cennet” yaşatmaktır" dedi

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum'daki iki villasını sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, The Residences Mandarin Oriental'daki ultra lüks iki villasını 90 milyon liraya sattı.

Mandarin Oriental, Bosphorus Istanbul 2019’da açılacak!

Mandarin Oriental, Bodrum, yaz sezonuna yeniliklerle girmeye hazırlanırken, Mandarin Oriental, Bosphorus Istanbul’un da 2019 yılında açılması planlıyor.

Cem Yılmaz Bodrum'dan 4 milyon euroya ev aldı!

Cem Yılmaz, Bodrum Mandarin Oriental'da 4 milyon euroya aldığı lüks villasında oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu ile tatil yapıyor.

Blue Marlin İbiza Bodrum'da açıldı!

İspanya'nın İbiza Adası'ndaki en popüler beach club olan Blue Marlin İbiza, Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Mandarin Oriental Bodrum'un içinde açıldı. Açılışta dünyanın en iyi DJ'leri, perfermons sergiledi, 400 davetli gönüllerince eğlendi.

Mandarin Oriental Bodrum'a 2 ödül!

Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın en prestijli otelcilik ödüllerinden European Hotel Design Awards’da iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Bodrum Mandarin Haberi

Bodrum Mandarin

Astaş Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı imzalı o açıklama şöyle;

"Bugün bazı web sitesi ve yayın organlarında yer alan “Cinnet Koyu” veya benzeri başlıklı haberleri büyük bir üzüntüyle okudum.

Ülkemizin turizm alanındaki gelişimi ve Türkiye’nin tanıtımı adına büyük başarı olarak değerlendirdiğim Bodrum Cennet Koyu’ndaki 600 dönümlük arazi üzerine inşa ettiğimiz projemiz Türkiye turizminin ve bölgenin kalkınması açısından çok önemli bir değerdir. 

Astaş Holding olarak bu projeye 600 milyon Euro’luk yatırım yapmayı planlamaktayız. Bu projeyle sadece bölgenin değeri artmakla kalmayacak, ayrıca Bodrum Yarımadası ve Türkiye’ye nitelikli turistle tanışacaktır. Yatırım, bölgeye yeni ve yabancı yatırımları getirme potansiyeliyle de büyük önem ve örnek arz etmektedir.

Sizin de belirttiğiniz gibi; hayata geçirmekte olduğumuz projenin tüm izinleri alınmış olup, uygulamamız ise tüm yasal izinler çerçevesinde ilerlemektedir. Bu çalışmalarımız...