03 / 05 / 2024

bodrum milli atlet Murat Karabaş

bodrum milli atlet Murat Karabaş

Bodrum'da okul binasında yapılan temel izolasyonu sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın cenazesi yakınları tarafından bugün teslim alındı...

4 ildeki 26 adet arsa ve arazi satışa çıkıyor! Milli Emlak arsa satışı açıklandı! 

Bodrum, Burdur, Safranbolu ve Marmaris'te yer alan toplam 26 adet arsa ve arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışı tek tek açıklandı. Peki arsa ve arazilerin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bodrum Milli Emlak'tan 30.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 30 milyon 173 bin TL'ye satıyor...

Bodrum'da 28.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 28 milyon 654 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da 9.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Ortakent Köyü'nde yer alan ticaret alanlarını 9 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bodrum Bitez'de 13.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Bitez'de 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Milli Emlak'tan satılık 6 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor...

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Bodrum'da arkeolojik sit alanı 63 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Konacık ve Göl mahallerinde bulunan 5 taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan taşınmazlar için 63 milyon TL bedel istendi. 

Bodrum'da 51.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 51 milyon 830 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

bodrum milli atlet Murat Karabaş Haberi

bodrum milli atlet Murat Karabaş

Cenazeyi teslim alan Karabaş'ın amcasının oğlu Deniz Karabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Milli atletin en büyük hayalinin beden eğitimi öğretmenliği yapmak olduğunu belirten Karabaş, "Atletizmde önemli başarılar elde etti ama en büyük hayali üniversiteyi bitirip beden eğitimi öğretmeni olmaktı. İstediği bölümden geçen yıl mezun oldu. Bu yıl da KPSS'ye girdi ve atama bekliyordu. Hayaline ulaşamadan aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüz" dedi.


Murat Karabaş'ın bir ay önce tanıştığı bir bayanla nişanlandığını anlatan Karabaş, "Maddi durumu iyi değildi. İnşaatta çalışıp bir ay sonra düğün yapacaktı. Üniversite eğitimi sırasında da yaz tatillerinde inşaatlarda çalışıyordu. Para biriktirip üniversitede okudu. Tek hayali öğretmen olmaktı ama olmadı" diye konuştu.


Ortakent-Yahşi beldesindeki okul binasında temel izolasyonu yapılırken meydana gelen göçükte işçilerden 24 yaşındaki Murat Karabaş...