03 / 05 / 2024

bodrum mühürlü inşaatlar

bodrum mühürlü inşaatlar

Bodrum'daki koylarda bulunan 4 otelin kıyı alanlarının işgal edildiği, havadan drone çekimiyle net görüldü.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Yılmaz Özdil'in villası mühürlendi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa, imara aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlendi. Görüntülediği mühürde, "Bu inşaat ruhsat ve eklerine aykırı olduğundan 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci maddesine istinaden mühürlenerek durdurulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Çukurova'da mühürlenen inşaatta çalışmalar yeniden başladı!

Adana'nın Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde imara uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenen inşaatta çalışmalar devam ediyor.

Bodrum'daki kaçak inşaat mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Bodrum Gümüşlük'te Antik Myndos Kenti kalıntıları içerisinde ve 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı’ndaki inşaat mühürlendi. Yıkım kararı da alınan binada henüz yıkım yapılmadığı ve inşaatın devam ettiği ileri sürüldü...

Acıbadem'deki yurt inşaatı mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı’na komşu arazideki yurt inşaatı sürüyor. İnşaatta kaçak kat yapıldığı ortaya çıktı. İkinci kez mühürlenen inşaatın, mührünün söküldüğü ileri sürüldü...

TOGO Kuleleri mühürlü kalacak!

Eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlenen TOGO Kulelerine ilişkin üst mahkeme karar verdş. Aygün'ün mühürleme işleminin iptali ve yürütmeyi durdurma kararı alınması talebi mahkeme tarafından reddedildi...

Bodrum'da mühürlenen inşaatlar yeniden mi başladı?

Bodrum'da geçen yıl imara aykırılıkları nedeniyle mühürlenen 1611 konut ve 4 otel projesi mühürlenmişti. İçlerinde ünlü firmaların da olduğu inşaatlarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceleme yapmıştı...

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.

bodrum mühürlü inşaatlar Haberi

bodrum mühürlü inşaatlar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, salı günü, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait tekneyle Bodrum'un Tilkicik, Küçükbük ile Demirbükü koylarında kaçak yapılaşma ve çevre temizliğine ilişkin denetim yaptı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakan Kurum, 1611 konut ve 4 otel inşaatının durdurulduğunu belirtti. Durdurulan 4 otel inşaatı, drone ile havadan görüntülendi. Gölkey Mahallesi'ndeki Demirbükü Rezidans ve Nef Reserve, Göltürkbükü'ndeki Bo Viera Otel ile Yalıçiftlik'teki tatil köyü Four Seasons'ın inşaat çalışmalarında, kıyı alanlarındaki yapılaşma gözler önüne serildi.

Ayrıca, inşaatlara imara aykırılıklarını düzeltilmesi için bir ay süre verilmişti.

Bodrum The Bo Viera projesinde yıkılacak alanlar! 

Bodrum'da mühürlenen projelerden ev alanlar ne...