02 / 05 / 2024

Bodrum Nef ev fiyatları

Bodrum Nef ev fiyatları

Bodrum Nef ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Nef Bodrum projesinde 2 bin metrekare kumsal alanı olacak...

Fahiş kiralar İstanbul dışına sıçradı: Bodrum’da ev kirası 50 bin liraya yaklaştı

Fahiş kiralarla Türkiye'nin hemen hemen her iline karşılaşırken Bodrum bu konuda İstanbul'u bile solladı. Bodrum’da kiralar 40.615 TL’ye kadar çıktı. İşte detaylar...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Burcu Biricik, Bodrum'dan ev bakıyor!

Son zamanlarda dizilerde sıkça ismi duyulan ünlü oyuncu Burcu Biricik, gayrimenkul yatırımı yapmak için harekete geçti. Biricik, Bodrum'dan ev bakmaya başladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Yabancılar gayrimenkul yatırımında Bodrum'u tercih ediyor!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımları arttı. Özellikle Rus ve Ukraynalı vatandaşlar son zamanlarda Bodrum'dan ev almaya başladı. 

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Bodrum Nef ev fiyatları Haberi

Bodrum Nef ev fiyatları


Nef markasıyla konut projeleri geliştiren Timur Gayrimenkul, İstanbul dışındaki ilk projesini Bodrum'da hayata geçiriyor. Nef Bodrum projesi Gündoğan ile Yalıkavak arasında yer alıyor.


100 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Nef Bodrum projesinde konut ve otel alanları olacak. Nef Bodrum projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.


Nef Bodrum ev fiyatları 300 bin Euro'dan başlayarak değişiklik gösteriyor. Nef Bodrum projesinde daireler tek katlı ve dubleks daire tipleri yer alıyor.


Nef Bodrum projesinde konutların büyüklükleri 88 metrekare ile 300 metrekare arasında belirlendi. 2 bin metrekare kumsal alanının olacağı Nef Bodrum projesinin 460 metre sahil şeridi olacak.



Yalıkavak Nef Bodrum iletişim

Tel: 444 9 633

Web: http://www.nefbodrum.com

Gülcihan...