02 / 05 / 2024

bodrum onkoloji merkezi

bodrum onkoloji merkezi

Bodrum’daki Acıbadem Hastanesi bünyesinde kurulan Onkoloji Merkezi’nin açılışına, Acıbadem sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ev sahipliği yaptı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Le Chic Bodrum'da merkezi ve şık!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat ortaklığında Muğla-Bodrum'da inşa edilen Le Chic Bodrum projesi Bodrumun merkezinde şık bir yaşam sunuyor.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Bodrum gayrimenkul projelerinin yeni cazibe merkezi oldu!

Bodrum’daki gayrimenkul ve inşaat projelerinin son bir senedeki toplam yatırım maliyeti 2 milyar dolara ulaştı...

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

Bodrum Odak Tatil Köyü yıkıldı!

Tatil merkezi Bodrum'un Turgutreis ilçesinde bulunan 52 bina 104 bağımsız bölüm olan Odak Tatil Köyü, devre mülk tapusu olan hak sahiplerine haber vermeden yıkıldı. Binin üzerinde yurttaş ise mağdur olduğunu iddia etti.

bodrum onkoloji merkezi Haberi

bodrum onkoloji merkezi

Bodrum’daki Acıbadem Hastanesi bünyesinde kurulan Onkoloji Merkezi’nin açılışına, Acıbadem sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ev sahipliği yaptı. Açılışa Muğla Valisi Amir çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Sağlık Müdürü ve Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.


BODRUM’A BUGÜNE DEK 70 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da Acıbadem’in, çağın hastalığı olan kanser konusunda da ülkemizde öncü sağlık kuruluşu olduğunu belirterek, Onkoloji Merkezlerinde, 18’i profesör olmak üzere toplam 50 uzman hekimle hizmet sunduklarını, 19 adet ileri düzey teknolojik cihazla...