21 / 05 / 2024

Bodrum öyk kararı

Bodrum öyk kararı

Bordum'un Gökçebel köyünde bazı taşınmazların satışı ve işletme hakkının verilmesinin ihale sonucu açıklandı. İhalede, 370 milyon lira bedelle en yüksek teklifi, Palmali Otelcilik Turizm ve Acentecilik Limited Şirketi vermişti

Limak Bodrum projesi resmen başlıyor! Orman ve sit alanına 5 yıldızlı otel geliyor!  

Limak'ın Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi. İnşaat çalışmalarının başlayacağı 5 yıldızlı otel projesi 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Cengiz Holding'in yankıları dinmeden Bodrum'daki iki yeni proje için daha düğmeye basıldı!

Cengiz Holding'in Bodrum'un Cennetkoy'unda hayata geçireceği proje için ÇED Gerekli Değildir kararı verilmesinden sonra Bodrum'da iki proje daha inşa edileceği belirtildi. İşte detaylar...

Bodrum'daki 10 bin bina için flaş karar: Protokol imzalandı!

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum’da 10 bin binanın depreme karşı dayanıklılığında inceleme yapacak. Peki neler değerlendirilecek?

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Özak GYO Bodrum Akyarlar'dan arsa aldı!

Özak GYO Muğla İli Bodrum İlçesi Akyarlar Mahallesinde bulunan 345.492,18 metrekare alana sahip arsayı satın almaya karar verdi. Tapu deri 2 Aralık tarihi itibariyle gerçekleştirildi.

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekarelik arazinin imara açılmasına tepki!

Gözde turizm kenti Bodrum'da 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla imara açıldığı açıklandı. İlçe sakinleri dahil olmak üzere, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve STK'lar duruma tepki gösterdi.

Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum'daki bazı mahallelerin imar planları mahkeme kararıyla durduruldu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada Bodrum'un bazı mahallelerinde imar planlarının mahkeme kararıyla durdurulduğunu dile getirdi.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Bodrum öyk kararı Haberi

Bodrum öyk kararı

Bordum'un Gökçebel köyünde bazı taşınmazların satışı ve işletme hakkının verilmesinin ihale sonucu açıklandı. İhalede, 370 milyon lira bedelle en yüksek teklifi, Palmali Otelcilik Turizm ve Acentecilik Limited Şirketi vermişti


Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Muğla'nın Bodrum ilçesi Gökçebel köyünde bazı taşınmazların satışı ve işletme hakkının verilmesine ilişkin ihale sonucunu onayladı.


ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı Muğla'nın Bodrum ilçesi Gökçebel köyündeki 940, 941, 943, 947 ve 948 parsel numaralı taşınmazların satışı ile 942 parsel numaralı taşınmazın ve devletin hüküm ve tasarrufu altındaki deniz yüzeyi, kıyı, dolgu ve mendirek alanının işletme hakkının verilmesine ilişkin ihale sonucu onaylandı. İhalede, 370 milyon lira bedelle en yüksek teklifi, Palmali Otelcilik Turizm ve Acentecilik Limited Şirketi...