28 / 04 / 2024

bodrum Park Azur Torba

bodrum Park Azur Torba

Ülkemizin en önemli tatil beldelerinden Bodrum, havaların soğumasıyla yaz aylarındaki canlı günlerine veda ederken, kendisini yeni keşfedecek tatilcileri bekliyor. Kış aylarının etkisini hissetmeyeceğimiz mimariyle yükseliyor.

Ünal Pala: Park Azur Torba lüks ve konforu sunuyor!

Ülkemizin en önemli tatil beldelerinden Bodrum, havaların soğumasıyla yaz aylarındaki canlı günlerine veda ederken, kendisini yeni keşfedecek tatilcileri bekliyor.Ünal Pala: 'Park Azur Torba lüks ve konforu sunuyor' dedi.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Muscari Park Resort teslim tarihi!

MAS Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Muscari Park Resort proesi Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde yükseliyor. Muscari Park Resort teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor.

Muscari Park Resort satılık!

MAS Şirketler Grubu imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen proje 108 konuttan meydana geliyor. Muscari Park Resort satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. 

Muscari Park Resort fiyat!

Muscari Park Resort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Bodrum Muscari Park Resort'ta teslimlerin 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Bodrum'a yeni marina geliyor!

Bağdat Caddesi'ndeki Park Residences projesiyle tanınan Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'da 400 dönümlük arazi alanına otel, konut ve marina inşa edecek.Şirket bu projeden 500 milyon dolar gelir hedefliyor.

Yalkavak Park Dolphin'in yola terkettiği alanın imar planı değişti!

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Gökçebel Köyü'ndeki Park Dolphin Sitesi'nin encümen kararı ile yola terk ettiği alan alt ölçekli imar planında "turizm tesisi" ilan edildi.

Bodrum'da icradan 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bodrum1. İcra Dairesi, Muğla Bodrum'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. 3 katlı ana bina, misafir evi, bakıcı evi, yüzme havuzu, çocuk parkı, tenis kortu alanından meydana gelen gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Bodrum Swissotel yarın açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum yeni yatırımlarla Fransız rivierası Cote’d Azur olma yolunda hızla ilerliyor.

bodrum Park Azur Torba Haberi

bodrum Park Azur Torba

Deniz, kum, güneş üçlüsünün hayali bile "bir an önce yaz gelsin" isteğinin artmasına neden olurken tatil için Ege'nin incisi Bodrum'dan vazgeçemeyenler şimdiden planlarını yapmaya başlıyor. 


Bodrum'un merkeze en yakın ve en yeşil koyu olan Torba'da hayata geçirilen Park Azur Torba villaları, Projemizi tasarlarken Bodrum'un kendisinden ilham aldık. İlçe mimarisinin aslı korunarak modern tasarımlarla yeniden uyarlanmasıyla oluşturulan projemiz Bodrum kadar canlı, vazgeçilmez ve huzurlu birproje oldu" dedi. 


Projede iki farklı tipte 17 villanın bulunduğunu ifade eden Pala, özel tasarımlı lüks villaların her kolaylığı sağlamak üzere tasarlandığını bildirerek, şunları söyledi: "Park Azur Torba villalarında, dört dörtlük bir tatil köyü için bulunabilecek her türlü ayrıcalık ev sahiplerine özel olarak kurgulandı. Havaalanına 25 kilometre, şehir lüks ve konfordan vazgeçmeyenlere keyifli bir tatil imkanı sunuyor. 

Ankara'da hayata...