25 / 05 / 2024

bodrum projeleri Münir Özkök

bodrum projeleri Münir Özkök

Münir Özkök,büyük projeleriyle adından söz ettiriyor. Özkök, mevcut projelerinin yanı sıra şimdi de İstanbul ve Bodrum’da 300 milyon liralık otel, rezidans ve ofis projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bodrum'da müstakil villa kiraları dudak uçuklatıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Orkun Ün, bugünkü yazısında 'müstakil villaların kirası' konusunu kaleme aldı.

Bodrum'da gayrimenkullerin rayiç bedeli bir tıkla öğrenilecek!

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma ile ilçede yaşayan vatandaşlar, emlak gayrimenkullerin rayiç bedellerini kolay bir şekilde öğrenebilecek. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villası!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan ile birlikte tatil sezonuna Bodrum Gümüşlük'teki 6 milyon TL'lik villalarında başladı.

Bodrum'daki kaçak inşaat mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Bodrum Gümüşlük'te Antik Myndos Kenti kalıntıları içerisinde ve 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı’ndaki inşaat mühürlendi. Yıkım kararı da alınan binada henüz yıkım yapılmadığı ve inşaatın devam ettiği ileri sürüldü...

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

bodrum projeleri Münir Özkök Haberi

bodrum projeleri Münir Özkök
Altın üretimi ve ihracatıyla uğraşan Münir Özkök, hobi olsun diye girdiği inşaat işinde bugün büyük projeleriyle adından söz ettiriyor. Özkök, mevcut projelerinin yanı sıra şimdi de İstanbul ve Bodrum’da 300 milyon liralık otel, rezidans ve ofis projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Münir Özkök... Kuyumculuk piyasası onu üreterek yurt dışına sattığı özel tasarım altınlardan tanıyor. O, ticareti çocuk yaşlarda piyasanın kalbi Kapalıçarşı ve Mahmutpaşa’da babasından öğrendi. Abisiyle beraber kendi işini kurdu ve özellikle dış ticarette söz sahibi bir başarıya ulaştı. Yurt dışı gezilerinde gördüğü büyük binalar onu o kadar etkiliyordu ki, bir gün sırf hobi olsun diye bir inşaat şirketi kurdu. Kriz döneminde yaptığı binalar o kadar çabuk satıldı ki; o bu işe devam etti. İşi büyüttü, kuyumculuk faaliyetlerini yeğenlerine bıraktı. Şu...