16 / 06 / 2024

bodrum tanıtımları

bodrum tanıtımları

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Otelciler Demeği'ne ( BODER ) iade-i ziyarette bulundu...

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe proje tanıtımları online satış ofislerinden yapılacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, gelişen şartlarda gayrimenkul sektöründe proje tanıtımlarının online satış ofislerinden yapılacağını ifade etti...

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Bitez Yalıları örnek dairesi tanıtıldı!

Bodrum'da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde örnek dairesi tanıtıldı. Projenin örnek dairesi ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor...

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

Bodrum'un gayrimenkul sektörü Ruslara tanıtılıyor!

Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da bin Rus yaşıyor. Bodrum'un gayrimenkul piyasası Ruslara tanıtıldı. 

Bitez Yalıları Exquisite, Yalıkavak Marina'da tanıtılıyor!

Bodrum’da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesi, 25 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

İstanbul'da yılbaşından itibaren 12 bin 600 konut tanıtıldı!

İnşaat Sektörü, 2017'nin ilk yarısında da yatırımlarına devam etti. İstanbul'da,7 ayda toplam yatırım değeri 11 milyar lirayı bulan 12 bin 600 konutluk yeni proje tanıtıldı.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

Umut Oran'dan Bodrum İslam Tanıtım Merkezi açıklaması!

Eski CHP milletvekili Umut Oran, Bodrum’a 30 milyon TL yatırımla inşa edilecek İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

bodrum tanıtımları Haberi

bodrum tanıtımları

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Otelciler Demeği'ne (BODER) iade-i ziyarette bulundu. BODER Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan TÜRSAB heyeti, Bodrum turizmi için fikir alışverişi yaptı. İki kurumun yöneticileri olarak bundan sonra ayda bir toplantı düzenleyeceklerini belirten BODER Başkanı Halil Özyurt, Bodrum'u dünyaya tanıtmak için de birlikte hareket edeceklerini...