04 / 05 / 2024

bodrum toki konutlaro

bodrum toki konutlaro

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kurulacağı açıklanan Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına yönelik tepkiler devam ediyor.

TOKİ Muğla Bodrum 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Bodrum’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Bodrum’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi

Nihat Öztürk'ten Bodrum'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'daki ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapmak için TOKİ konutlarını hayata geçireceklerini söyledi.

TOKİ Bodrum'da lüks konut projesi yapacak mı?

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, geçtiğimiz Şubat ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde TOKİ'nin lüks konut projesi yapacağı iddiasına ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı.

TOKİ Bodrum Konutları yabancılara mı satılacak?

CHP Muğla Milletvekili Akın Ustündağ, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun cevaplaması istemiyle verdiği önergeyle, TOKİ'nin Bodrum'da konut yaparak yabancılara satacağı iddiasını sordu. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ise iddiayı yalanladı.

Bodrum'a TOKİ müjdesi!

Muğla'nın Bodrum ilçesine TOKİ yapılacağı müjdesini Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp verdi. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

TOKİ, Bodrum'da villa mı yapacak?

Bodrum'da şu anda 20 binden fazla satılmayı bekleyen yazlık konut olduğu söyleniyor

Bodrum Regnum Escana'da teslimler başladı!

Bargylia Evleri'ni hayata geçiren Regnum'un Bodrum'daki Escana vilları satışa çıktı

Bodrum Vista Sitesi'ni Turyap 3.5 milyon euro'ya satıyor!

Turyap, 64 konutlu Bodrum Vista Sitesi'ni 3.5 milyon euro'ya satışa çıkardı

Bodrum Regnum Escana tamamlandı!

Regnum'un prestij projesi Bodrum Escana'da konutlar hemen teslim ediliyor

Bodrum Golf Life Evleri'nde 800 TL taksitle!

Bodrum Golf Life Evleri'nde fiyatları 115 bin liradan başlayan evler ayda 800 TL taksitle satılıyor..

Bodrum'da bir sitenin kaçak hizmet binaları yıkıldı!

Bodrum Gündoğan beldesinde bir sitenin hizmet binalarının büyük bölümü yıkıldı

Myndos Bodrum Evleri mobilya ile teslim ediliyor!

Myndos Bodrum Evleri projesi, mobilya ve beyaz eşyalarla birlikte teslim ediliyor

Yiğit Bulut: TOKİ 'sev bizi'!

Habertük Gazetesi Yazarı Yiğit Bulut, Toki'nin Ali Sami Yen arsasının satışı hakkındaki görüşlerini kaleme aldı

bodrum toki konutlaro Haberi

bodrum toki konutlaro

Söz konusu yapıların bölgedeki ekolojik dengeyi bozacağını ve yaşam alanlarını olumsuz etkileyeceğini belirten Bodrumlular dün eylemdeydi. 


Birçok demokratik kitle örgütü ve siyasi parti ile Bodrum halkının katıldığı eylem, 'İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi'nin yapılacağı alanda gerçekleştirildi. 


'Tüm haklarımızı kullanacağız' 


Bodrum Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen ve "Bodrumlular Bodrum'a sahip çıkıyor" diyen yaşam savunucuları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Biz kentin geleceğinin planlanmasında söz sahibiyiz. Bu projelerin Bodrum'un aleyhine olduğuna inandığımız için karşı çıkıyoruz. Bodrum'un içme ve kullanma suyunun 2016 yılından sonra yetersiz kalacağı bilimsel araştırmalarla tespit edilmiştir. Tüm bu nedenlerle Ortakent-Yahşi Yalısı Mevkiinde Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına karşıyız. Bu girişimlere devam edildiği takdirde, yasalardan kaynaklanan tüm haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna ve yetkililere duyururuz....