05 / 07 / 2024

Bodrum Turgutreis zeytinlik alan yangını

Bodrum Turgutreis zeytinlik alan yangını

Bodrum'un Turgutreis beldesinde çıkan yangında yaklaşık 4 hektarlık zeytinlik alan zarar gördü

Bodrum Mavi Arya'nın 2. etabı satışa çıktı! Teslimler 2025'te!

Bodrum Turgutreis’in en özel projesi Mavi Arya’da birinci etapta yaşam başlarken, inşaatının yüzde 60’ı tamamlanan ikinci etabı da satışa çıktı.

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum projesi Akyarlar'a bağlı, Turgutreis-Ortakent arasında, Kos Adası'nın hemen karşısındaki Aspat Koyu'nda konumlaanıyor. Anthaven Bodrum fiyat listesi merak ediliyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

Bodrum Turgutreis'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Turgutreis Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Bodrum Çevre Platformu'ndan Bodrum'daki arazi satışına tepki!

Bodrum’da 2. ve 3. derece sit alanında yer alan zeytinlik araziler satışa sunuldu. Satışa sunulan parseller ormanlık alanın içinde ve koy manzaralı. Çevreci avukat Remzi Kazmaz, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Bodrum’da yapılacak liman projesine tepki!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Turgutreis Mahallesi'ndeki Günbatımı plajına Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca yapılacak dört katlı bina ve liman projesine çevreciler tepki gösterdi...

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

Bodrum Odak Tatil Köyü yıkıldı!

Tatil merkezi Bodrum'un Turgutreis ilçesinde bulunan 52 bina 104 bağımsız bölüm olan Odak Tatil Köyü, devre mülk tapusu olan hak sahiplerine haber vermeden yıkıldı. Binin üzerinde yurttaş ise mağdur olduğunu iddia etti.

Bodrum'da 6.8 milyon TL'ye mahkemeden satılık metruk otel binası!

Bodrum 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Turgutreis Mahallesi, 370 Ada, 6 Parselde yer alan metruk otel binası ve arsasını 6 milyon 806 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Bodrum'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gökçebel Mahallesi'nde yer alan zeytinlik vasıflı gayrimenkul 8 milyon 799 bin 700 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bodrum Turgutreis zeytinlik alan yangını Haberi

Bodrum Turgutreis zeytinlik alan yangını

Bodrum'da çıkan yangında yaklaşık 4 hektarlık zeytinlik alan zarar gördü.  Turgutreis beldesi İslamhaneleri köyünde, yerleşim alanlarına yaklaşık 20 metre mesafedeki zeytinlik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 2 yangın söndürme uçağı, itfaiye ekipleri ve 2 arazözün müdahale ettiği yangın güçlükle söndürüldü. Vatandaşlar da evlerine yaklaşan alevleri kova ve hortumla su dökerek söndürmeye çalıştı. 

Bu arada jandarma ekipleri de yangının çıktığı alanın yanındaki yolda güvenlik tedbiri aldı. Yangında yaklaşık 4 hektarlık zeytinlik alan zarar gördü. 

Öte yandan Turgutreis beldesi Akyarlar mevkisinde çıkan yangında da yaklaşık 4 dönüm otluk alan zarar...