01 / 05 / 2024

Bodrum Uluslararası Havaalanı

Bodrum Uluslararası Havaalanı

Bodrum Uluslararası Havaalanı, dünyanın 'en havalı' 25 yeni binasından biri seçildi...

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı-Kaynarca (Tavşantepe) Metro Hattı'nın 2018 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

LUX Bodrum Resort & Residences’a ödül!

Daha ilk yıllında uluslararası arenada mimarlık alanında ödülle taçlandırılan LUX Bodrum Resort & Residences, bu kez de turizm alanında uluslararası bir ödüle layık görüldü. 

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort & Residences projesi kullanılmadığı zamanda yatırımcısına kazandırıyor. Ayrıcalıklarıyla farklı deneyimler sunan projede rezidans satışları devam ediyor. 

Tiflis Havalimanı'nın yeni etabı açıldı!

Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. ürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: "Yeni terminal faaliyete geçtikten sonra Tiflis Uluslararası Havaalanı yılda 4 milyon yolcuya hizmet edecektir" dedi.

Aşkabat Uluslararası Havaalanı'nda şilte gabion ve geotekstil kullanıldı!

Türkmenistan’ın hızla artan yerli ve yabancı yolcu trafiğine cevap verebilmek için mevcut havaalanı tesislerinin yerine inşa edilen Aşkabat Uluslararası Havaalanı’nın drenaj kanallarında çok özel bir proje gerçekleştirildi.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Bodrum Uluslararası Havaalanı Haberi

Bodrum Uluslararası Havaalanı
Wall Street eski analisti Henry Blodge tarafından kurulan Businesss Insider web sitesinde yer alan haberde güçlü çelik sütunlara, cam duvarlara ve düz bir beton çatıya sahip olan Bodrum Havaalanı'nın, bölgenin geleneksel yapısını yansıttığı belirtildi. Binanın Dünya Mimarlık Festivali'nde (WAF) yarışmaya katıldığı 'Ulaşım' kategorisinde 2012 yılının büyük ödülüne layık bulunduğu da...