29 / 04 / 2024

bodrum Varyap Yalıkavak lansman

bodrum Varyap Yalıkavak lansman

Varyap Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Hyatt Centric ile anlaşmaya vardı.

Varyap Yalıkavak Residences, Hyatt Centric ile anlaştı!

Varyap, Bodrum Yalıkavak’ta 120 milyon Euro’ya hayata geçirdiği Varyap Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Hyatt Centric ile anlaşmaya vardı.

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Varyap İstanbul'da 750 konutluk yeni proje yapacak!

Geçen yıl Metropol İstanbul ve Bodrum projelerine odaklandıklarını ifade eden Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, "Ayrıca, İstanbul'da 750 konuttan oluşan yeni bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Varyap Yalıkavak'ta fiyatlar 390 bin Euro'dan başlıyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap; Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçireceği “Varyap Yalıkavak” projesinin lansmanını, gerçekleştirdiği basın toplantısı ile yaptı.

Varyap Yalıkavak Bodrum lansman!

Mimari tasarımı Emre Arolat tarafından yapılan Bodrum Varyap Yalıkavak projesi 24 adet daireden meydana geliyor. Varyap Yalıkavak Bodrum lansman...

Varyap Elements Yalıkavak fiyat!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda yer alan Varyap Elements Yalıkavak projesi 24 adet daireden meydana geliyor. Varyap Elements Yalıkavak fiyat listesi...

Varyap Yalıkavak lansmanı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap, Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçireceği “Varyap Yalıkavak” projesini, düzenleyeceği bir basın toplantısı ile sizlerle paylaşmayı planlıyor.

Varyap Yalıkavak projesi ay sonunda satışa çıkıyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap; Bodrum Yalıkavak’a yeni bir proje kazandırıyor. Son dönemin en popüler bölgesi Tilkicik Koyu’nda yapımına başlanan “Varyap Yalıkavak” projesinin tanıtımı, Eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek.

Varyap Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Varyap, yatırımlarına Bodrum'da devam ediyor. Malikane konsepti benimsenen poje için Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, turistik bölgelerdeki yatırımlarıyla kalıcı bir Türk markası oluşturmak istediklerini dile getirdi.

Varyap Elements markası ile Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle dikkat çeken Varyap, Bodrum'da geliştirdiği yeni projesi Varyap Elements Yalıkavak ile ilk kez güney sahillerine açılıyor. Varyap, bir dünya markası olmayı hedefliyor.

Varyap Elements ile Bodrum'dan Türkiye'nin güneyine açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle dikkat çeken Varyap, Bodrum'da geliştirdiği yeni projesi Varyap Elements Yalıkavak ile ilk kez güney sahillerine açılıyor. Varyap, bir dünya markası olmayı hedefliyor.

Varyap malikaneleriyle ‘Cannes’ yolcusu!

Bodrum Yalıkavak’ta “Elements” konseptiyle 24 adet özel malikane yapmaya hazırlanan Varyap, projeyi Fransa’nın Cannes, ABD’nin Miami, Uruguay’ın Punta del Este kentlerinin yanı sıra Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’e de taşıyacak...

Varyap Elements markası ile Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden projeleri hayata geçiren Varyap, son olarak Bodrum’da geliştirdiği Varyap Elements Yalıkavak ile bu projelerden bir yenisine daha imza atıyor...

bodrum Varyap Yalıkavak lansman Haberi

bodrum Varyap Yalıkavak lansman

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinden Varyap, Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçirdiği Varyap Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Hyatt Centric ile anlaşmaya vardı.


Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Hyatt International EAME Bölgesi İş Geliştirme ve Gayrimenkulden Sorumlu Başkan Yardımcısı Peter Penev, Access Otelcilik ve Turizm Yatırım Danışmanlığı Başkanı Haluk Özdoğan’ın katılımıyla 25 Ağustos 2017, Cuma günü İstanbul Levent’teki Hyatt Centric Hotel’de anlaşma için imzalar...