29 / 04 / 2024

Bodrum Yalı Emlak 2015

Bodrum Yalı Emlak 2015

EMLAK 2015’de Bodrum ve Bodrum Emlak’ına değer katacak .Yalı Emlak Bodrum değerlerini, geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında EMLAK 2015 Fuarı'nda görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Bodrum Yalıkavak'taki 2 arsayı 370.4 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan 645 ada 33 parsel ile 645 ada 39 parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Bodrum Milli Emlak'tan 30.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 30 milyon 173 bin TL'ye satıyor...

Bodrum'da 28.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 28 milyon 654 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Milli Emlak'tan satılık 6 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor...

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Bodrum Yalı Emlak 2015 Haberi

Bodrum Yalı Emlak 2015

Son dönemde Bodrum’da hızla gelişen gayrimenkul ve inşaat sektöründe büyüyen ve adını gelişen portföyüile sıkça duymaya başladığımız Yalı Emlak; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren projelerini, konut ve işmerkezlerini, fiyatlar ve ödeme koşulları ile EMLAK 2015’te sergileyecek. 

Türk gayrimenkul sektörünün “uluslararası vitrini” olması yönünde emin adımlarla ilerleyenEMLAK 2015 de katılımcı ülkelerin yoğunluğu dikkat çekiyor. Katılan ülkeler arasında AB ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Almanya, Avusturya, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan ve Ürdün gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin bekleniyor.

Yalnızca gayrimenkul portföyü ile değil, mandalinası , begonvili ile fuara katılan Halil Alparslan,

”EMLAK 2015 Fuarı’nda bize güvenerek gelen portföy sahiplerimizin gayrimenkullerini en iyi şekilde temsil edecek olmamız bizi mutlu eden en büyük etkenlerden bir tanesi. İkinci olarak böyle geniş bir katılımcının yer...