06 / 05 / 2024

Bodrum Yalıkavak kamulaştırma alanları

Bodrum Yalıkavak kamulaştırma alanları

Geriş Rüzgâr Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla proje güzergahında kalan Muğla'ya bağlı Bodrum Yalıkavak ve Yaka bölgelerinde belirlenen ada ve parseller için acele kamulaştırma kararı verildi.

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Erzurum Yakutiye Kavak'ta acele kamulaştırma yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Erzurum Yakutiye ilçesine bağlı Kavak Mahallesi'nde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

İzmir'in statları için acele kamulaştırma kararı bekleniyor!

Yalı Stadı'yla ilgili acele kamulaştırma kararı verilmesi halinde yetki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçecek, Yalı ve Gürsel Aksel'e de kazma vurulacak..

Samsun Kavak OSB TM-Kavak Çimento Enerji İletim Hattı için kamulaştırma kararı çıktı!

Samsun 154 kV Kavak OSB TM-Kavak Çimento Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında proje güzergâhına isabet eden alanlar için acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bodrum Yalıkavak revizyon ve ilave imar planı askıya çıktı!

Geçen yıl askıya çıkarılan Bodrum Yalıkavak revizyon ve ilave imar planları için askı süresince itirazlar yapılmıştı. 20 Ağustos 2014 tarihinde yeniden onaylanan Bodrum Yalıkavak imar planı dün yeniden askıya çıktı...

Kamulaştırma bedeli ödenmeyecek mi?

Kamulaştırma, kamu yararının gerektirdiği hallerde taşınmaz değerinin sahibine ödenmesi ile yapılıyordu. Peki, yeni kabul edilen torba yasa kamulaştırma esasları ne diyor? Kamulaştırma bedeli ödenmeyecek mi?

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde kamulaştırma olmalı!

Alman ortaklı inşaat şirketi Vartaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel dönüşüm, kamulaştırma olmadan kesinlikle başarıya ulaşamaz. Bu, sadece vatandaşla müteahhit arasında yürüyebilecek bir konu değil" dedi.

Kentsel dönüşümde ne kadar kira yardımı ve kamulaştırma bedeli ödendi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde yılın ilk 6 ayında yapılan harcamaların listesini çıkardı. Listeye göre kaç riskli yapı tespit edildi? Kaç TL kira yardımı ve kamulaştırma bedeli ödendi? Türkiye'de kaç riskli bina var?

Borusan Holding'in rüzgar enerji santrali için acele kamulaştırma kararı alındı!

Borusan Holding'in Kemalpaşa, Bayındır ve Torbalı ilçesi sınırlarında 70 hektarlık ormanlık alanda kuracağı rüzgar santrali için önce imar planı değişti, şimdi de Bakanlar Kurulu santral için acele kamulaştırma kararı aldı.

Çorlu Trafo Merkezi İrtibatları Projesi için kamulaştırma kararı çıktı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “380 kV Çorlu TM İrtibatları Projesi” için gösterilen güzergahlara isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum Yalıkavak kamulaştırma alanları Haberi

Bodrum Yalıkavak kamulaştırma alanları


Geriş Rüzgâr Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla Muğla'ya bağlı Bodrum Yalıkavak ve Yaka bölgelerinde belirlenen ada ve parseller için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.



BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6628

Muğla İlinde tesis edilecek Geriş Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 2/7/2014 tarihli ve 20485 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 15/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.