03 / 05 / 2024

bodrum yalıları mıpım

bodrum yalıları mıpım

28 firmanın stant açtığı MIPIM'de, İstanbul dışından 2 proje de sergilendi. İzmir'deki İŞ GYO projesi Ege Perla ve Bodrum'daki Vicem Yapı projesi Bodrum Yalıları fuarda tanıtıldı...

İstanbul Boğazı'ndaki tüm yalılar kamulaştırılmalı ve halka açılmalı!

İstanbul Boğazı'nı çevreleyen yalıların değerleri 200 milyon TL'ye ulaştı. Mimar Şenol Gökner, tüm yalıların kamulaştırılmasını önerdi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalılar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi nerede? Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte 10 soruda tüm detayları ile Mercan Tuzla Vesen Yalıları...

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

bodrum yalıları mıpım Haberi

bodrum yalıları mıpım

28 firmanın stant açtığı fuarda İstanbul dışından 2 proje de sergilendi. İş GYO, İzmir'in yeni kent merkezinde gerçekleştirdiği Ege Perla'yla fuara katıldı. 2 bloktan oluşan karma proje olan Ege Perla'da konut sahiplerine hizmeti Kanyon verecek. Öte yandan İstanbul dışında bulunan bir diğer proje de Vicem Yapı'nın Muğla Bodrum'da inşa ettiği Bodrum Yalıları oldu. 21 lüks villadan oluşan butik projenin villalarında katlanabilir cam cepheler, havalandırma döngü sistemi, iklimlendirmeyi sağlayan süs havuzları, kapalı otoparklar, özel iskele, ısıtmalı jet motorlu özel yüzme havuzları ve housekeeping sistemi...