06 / 05 / 2024

bodrum yeni turizm projeleri

bodrum yeni turizm projeleri

Hedefleri, Bodrum'daki turizm sezonunu ilk ayakta 2 ay uzatmak olan BOYD Yöneticileri, yeni projelerinin hayata geçmesi ile bu konuda önemli bir engeli de aşmış olacaklar.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Kanal İstanbul'da yat limanları için arsa tahsisi teklifi!

AKP tarafından Meclis’e sunulan yeni ‘turizm torbası’nda, Kanal İstanbul’un turizm alanları için de uygulanabilecek hükümlerde ‘yat limanları’ için arsa tahsisine yer verildi. 

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Turizm sektöründe kira ödeyen işletmelerin yüzde 95'i faaliyetlerini durdurdu!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi Başkanı Muhammet Ali Özeken, turizm sektörünün koronavirüsten olumsuz etkilendiğini belirterek, kira ödeyerek faaliyet gösteren işletmelerin yüzde 95'inin faaliyetlerini durdurduğunu belirtti...

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tutar tarafından kuruldu. 

bodrum yeni turizm projeleri Haberi

bodrum yeni turizm projeleri


Bodrum'da esnaf ve otelcilerin yıllardır ortada olan sorun ve sıkıntıları şu: "Yarımadada turizm sezonu çok kısa. 3-4 aylık turizm sezonunu kış aylarına kadar yayabilirsek, esnaf da otelciler de rahatlar. Bu kısa sezon birçok esnafı ve otelciyi iflasa sürüklüyor. Bodrum gibi dünya turizminin gözbebeği olan bir yerde yaşanmamsı gerekenler yaşanıyor. Milyarlarca liraya mal olan tesisiler kış aylarında kapanıyor, bu da Bodrum'un imajına yakışmıyor. 


Bu konuya mutlaka bir çözüm bulunması gerekiyor." İşte, kurulduğu günden bugüne Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD), bu soruna çözüm bulma yolları arıyor. Çeşitli projeler üretiyor. İlgililerle görüşmeler ve toplantılar yapıyor. Bütün hedef, Bodrum'da turizm sezonunu kış aylarına da yaymak ve uzatabilmek. Bu çalışmaların kısa zamanda olmasa bile mutlaka meyvesini vereceğine inanıyoruz. Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD),...