08 / 05 / 2024

Bodrum yıkım ihalesi

Bodrum yıkım ihalesi

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Bodrum sınırları içinde yer alan kaçak yapıların yıkılması işini 18 Şubat'ta ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 184 takvim gününde tamamlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Muğla'daki 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilip, yıkımı gerçekleştiriliyor. Bodrum, Marmaris, Milas, Ortaca ve Fethiye başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor.

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Yılmaz Özdil, Bodrum'daki kaçak villasının yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı aldırdı!

Dün Yılmaz Özdil'in Bodrum Bitez'deki kaçak villasının yıkımı için ekipler bölgeye gitti. Kiremitler tek tek istiflenirken mahkemeye giden Özdil, 'yürütmeyi durdurma kararı' aldırdı...

Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkımı Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in Bodrum'daki evine ilişkin alınan yıkım kararını, Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu...

Yılmaz Özdil'in villasına ekipler yıkım için geldi!

Bodrum' yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayarak yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen süre bugün doldu. Aile eklentilerle ilgili herhangi bir çalışmada bulunmayınca Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdü

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villası için yıkım kararı!

Bitez’deki villasının ruhsata aykırı olduğu öğrenilen Yılmaz Özdil’e ait villanın Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi. Özdil’in 142 metrekareden 310 metrekareye çıkardığı kaçak villa için 3 gün içinde yıkım kararı verildi...

Bodrum yıkım ihalesi Haberi

Bodrum yıkım ihalesi

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Bodrum sınırları içinde yer alan kaçak yapıların yıkılması işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 184 takvim gününde tamamlanacak. 


İhalesi; 18 Şubat 2015 tarihinde saat 10.00'da Mehmet Hilmi Caddesi, Turgutreis'te açık ihale usulü ile yapılacak. 


İhale ilanı:


BİNA YIKIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

BODRUM BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


“Bodrum Belediye Sınırları İçerisinde Yıkım Kararı Alınan Kaçak Yapıların Yıkılması İşi” yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/5759

1-İdarenin

a) Adresi : Mehmet Hilmi Caddesi No:1 TURGUTREİS 48400 BODRUM/MUĞLA

b) Telefon ve faks numarası : 2523823019 - 2523828572

c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi