14 / 05 / 2024

Bodrum yunus parkı projesi

Bodrum yunus parkı projesi

Bodrum'da yunus parkının kapatılması sebebi ile eylem yapıldı. Yunus parkının kapatılması için aralarında yazar Buket Uzuner, sanatçı Yonca Evcimik, tiyatro ve sinema oyuncusu Kaan Çakır'ın da bulunduğu grup eylem yaptı.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 475 ada, park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Yunus Büyükkuşoğlu müze açıyor!

Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyor.

Muscari Park Resort teslim tarihi!

MAS Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Muscari Park Resort proesi Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde yükseliyor. Muscari Park Resort teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor.

Muscari Park Resort satılık!

MAS Şirketler Grubu imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen proje 108 konuttan meydana geliyor. Muscari Park Resort satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. 

Muscari Park Resort fiyat!

Muscari Park Resort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Bodrum Muscari Park Resort'ta teslimlerin 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Nova Park Yapı İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Park Yapı İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yunus Toprak tarafından kuruldu. 

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

Bodrum yunus parkı projesi Haberi

Bodrum yunus parkı projesi

Bodrum'da yunus parkının kapatılması için toplanan 40 bin imza, Belediye Başkanlığına teslim edildi.


Aralarında yazar Buket Uzuner, şarkıcı Yonca Evcimik, tiyatro ve sinema oyuncusu Kaan Çakır'ın da bulunduğu grup, Bodrum Belediye Meydanı'nda "Bodrum'da yunus parkı kapatılsın", "Yunuslara özgürlük", "Esarete sessiz kalmayın" yazılı dövizler taşıdı.


Sanatçı Yonca Evcimik'in yunus maketiyle fotoğraf çektirdiği eylem, Bodrum'daki yunus parkının kapatılması için ülke genelinde toplanan 40 bin imzanın Belediye Başkanvekili Özden Baysal'a teslim edilmesiyle son buldu.


Grup adına basın açıklaması yapan yazar Buket Uzuner, insanın tabiatın efendisi değil, parçası olduğunu söyledi. 


Uzuner, "Bodrum'daki yunus parkının en yakın zamanda kapatılmasını ve bu ihlallerin son bulmasını bekliyoruz. Sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.


Yunus parklarının kapatılması ve yunusların özgür bırakılması için başlattıkları mücadelede geçen yıl Kaş'ta başarılı olduklarını belirten Uzuner, "Türkiye'de...