03 / 05 / 2024

Bodrum Zen Evleri inşaat

Bodrum Zen Evleri inşaat

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları!

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları minimum 195 bin TL'den başlıyor. Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Evleri projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Ditto Mimarlık Bodrum'daki evleri güzelleştirecek!

Bodrum'un artık bir Ditto'su var. Öncelikle Bodrum evlerini güzelleştirecek her şeye sahip, profesyonel eller Bodrum'daki evleri güzelleştirecek.Ditto Mimarlık & Tasarım Boutique ortakları Ditto'yu anlatıyor:

Dubai'nin yüzen evleri 2016 sonunda teslim edilecek!

Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak.

Bodrum Pukka Rue Taş Evleri satışa çıktı!

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü'nün organize ettiği Pukka Rue 'Taş Evler Sokağı" tanıtım etkinliği gerçekleşti. Ege Grup'un konut projeleri markası olan Pukka Evleri'nin 3'üncü projesi Pukka Rue Taş Evleri satışa sunuldu.

VistaHill Bodrum Evleri 2016 yazında teslim edilecek!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor. VistaHill Bodrum Evleri’nde yaşam 2016 yazında başlayacak.

VistaHill Bodrum Evleri lansman fiyatlarıyla satışta! 450 bin TL!

Bodrum Gündoğan’da yapımı süren VistaHill Bodrum Evleri, arazi yapısından manzarasına, ulaşımından konumuna ve içerisindeki sosyal mekânlara kadar birçok ayrıcalık sunuyor.

VistaHill Bodrum Evleri lansman fiyatlarıyla satışa çıkarıldı!

VistaHill Bodrum haziran ayı itibariyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Dört mevsim yaşayabileceğiniz ve tüm üniteleri denizi gören VistaHill Bodrum Evleri, Bodrum’un eşsiz doğasında huzur bulmak isteyenleri hayallerine kavuşturuyor.

VistaHill Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bodrum Gündoğan’da yapımı süren VistaHill Bodrum Evleri, arazi yapısından manzarasına, ulaşımından konumuna ve içerisindeki sosyal mekânlara kadar birçok ayrıcalık sunuyor.

VistaHill Bodrum Evleri geleneksel mimari ile dikkat çekiyor!

VistaHill Bodrum Evleri, geleneksel Bodrum mimarisi ile çağdaş tasarımı biraraya getiriyor. Konumu, mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri sizi konforlu ve huzurlu bir hayata davet ediyor.

Bodrum Zen Evleri inşaat Haberi

Bodrum Zen Evleri inşaat

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Kalan son konutlar şanslı sahiplerini bekliyor. Mevcut ev sahipleri arasında son üç yılda iki yüz projeye imza atan, Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.


"Zen Evleri" projesinin ilk ayağı, Bodrum'un yükselen değeri Gündoğan'da, her biri 500 m2 ve üzeri arsada konumlandırılmış, kapanmaz deniz ve doğa manzarasına sahip 12 müstakil tripleks özel havuzlu villadan oluşuyor. 


Konutlar, Gündoğan'ın mavi bayraklı harika kum plajı ve turkuaz denizi ile merkeze 300 mt, Bodrum merkeze 23 km, Bodrum Milas Havaalanı'na 50 km uzaklıkta.  

Yüksek inşaat kalitesi anlayışına sahip villalar, deprem yönetmeliğine uygun statik proje ve mimariyle üretiliyor. Yalıtımının çok iyi oluşu, her açıdan güneş ışığını...