06 / 07 / 2024

Bodrum\'da ev

Bodrum\'da ev

Yılmaz, fiyatları 3 ile 4.5 milyon euro arasında değişen üç farklı villadan, 4 milyon euro olan, 640 m2'lik ortanca olanını seçmiş

Fahiş kiralar İstanbul dışına sıçradı: Bodrum’da ev kirası 50 bin liraya yaklaştı

Fahiş kiralarla Türkiye'nin hemen hemen her iline karşılaşırken Bodrum bu konuda İstanbul'u bile solladı. Bodrum’da kiralar 40.615 TL’ye kadar çıktı. İşte detaylar...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Bodrum'da kira fiyatları uçtu! Atanan memur ev bulamıyor!

Konut kiralarında yaşanan artış Muğla'nın Bodrum ilçesine de krize sebep oldu. Bodrum'da konut bulamayan doktor ve diğer branştaki memurlar yaşanan hayat pahalığı sebebiyle ilçeyi terk etmeye başladı

Bodrum'da kira fiyatları tavan yaptı!

Bodrum'da kira artışı sebebi ile işveren işçi bulmakta zorlandı.  Pandemiyle birlikte yaz ve kış nüfusu 500 bine yaklaşan Bodrum’da kiralık ev ücretleri, iş ve işveren arasındaki ilişkiyi tehdit edecek durumda.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

Mimar çift, Bodrum'da 44 metrekarelik konteyner ev yaptı!

İç mimar Tayfur Girgin ve eşi  Özveri Girgin, Ankara’daki evlerini kapatarak Bodrum’da mandalina bahçesi içerisinde 44 metrekarelik bir konteyner evde yaşamaya başladı.

Bodrum'da emlak dolandırıcılığı!

Bodrum'da ev arayan bir çift, ilan sayfalarında beğendikleri bir  ev için emlakçıyla görüştü. Ev için haftalarca pazarlık yapan çift söz konusu evin ilanda yayınlanan evle aynı olmadığını öğrenince şaşkınlık yaşadı.

Coronavirüs Bodrum’da emlak pazarını hareketlendirdi!

Tüm dünyayı derinden etkileyen Bodrum’da emlak pazarını iyice canlandı. Ev fiyatlarında yüzde 83’e varan artış yaşandı...

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Bodrum'da mühürlenen projelerden ev alanlar ne yapacak? 

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da 8 proje mühürlenmişti. Bakanlık kıyı ve koylarda kaçak yapılanmaya karşı denetimlere hız verdi. 

Bodrum\'da ev Haberi

Bodrum\'da ev

Şimdiye kadar paralarını Porsche'lere, Bentley'lere yatıran ünlü komedyen artık ev almaya başladı. Eşi Ahu Hanım'ın ve doğacak oğlunun rahatını düşünerek geçen ay 4 milyon 500 bin dolar ödeyip Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'dan deniz manzaralı 150 m2'lik bir daire satın alan Cem Yılmaz; şimdi de Bodrum'a bir yatırım yapmış. Yılmaz, Astaş Holding'in, dünyaca ünlü lüks konaklama markası Mandarin Oriental ile yapacağı Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'ndaki otel, villa ve rezidans projesinden de 4 milyon Euro'ya bir villa almış. 


Villanın salonu 90 metrekare

Mandarin Oriental'in Akdeniz Bölgesi'ndeki ilk resort tesisi olacak Bodrum'daki projede, 102 odalı bir otel, 98 villa ve 116 daireli bir rezidans bulunuyor. Yılmaz, fiyatları 3 ile 4.5 milyon euro arasında değişen üç farklı villadan, 4 milyon euro olan, 640 m2'lik ortanca olanını...