09 / 09 / 2024

Bodrum\'un dinozoru

Bodrum\'un dinozoru

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum'un ünlü Kargı Koyu'nun durumunu açıkladı

Bodrum'un Cennet ve Hattat koylarındaki inşaatlar tepki çekti! Turizmciler de şaşkın!

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Cennet Koyu'ndan sonra Hattat Koyu'na yapılacak olan turistik tesis ve villa projesi Bodrumluların da tepkisini çekti. Yaşanan gelişmelerle şaşkına dönen turizmciler,   Bodrum’un doğal güzelliklerine ilk defa bu kadar yoğun saldırı olduğunu belirtiyor. 

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Ahmet Aras: Bodrum'un yalnızca yüzde 13'ü imara açık!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras imar planlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mevcut imar planlarında Bodrum'un yalnızca yüzde 13'ü imara açık" dedi.

Bodrum'un imara değil koruma planlarına ihtiyacı var!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’ un Ortakent Mahallesi'nde imara açılan 1,1 milyon metrekarelik hazine arazisine yönelik açıklamada bulundu. 

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Bodrum'da kaçak yapılara geçit yok!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde imara uygun olmayan kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor. İlçede yaklaşık 5 bin kaçak yapı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bunlarla olan mücadelemiz sürecek. Bodrum’un metropol, kozmopolit bir kent olmasına izin veremeyiz” şeklinde konuştu.

Bodrum Modern'de fiyatlar 89 bin eurodan başlıyor!

"Bodrum'un en modern projesi" sloganıyla tanıtılan Leitert Bodrum Modern projesinde fiyatlar 89 bin eurodan başlıyor. 

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı ne durumda?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un yaptığı inceleme sonrasında hızlandırılan yıkım işlemleri, Muğla Bodrum'un birçok noktasında devam ediyor...

Bodrum'da 13.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

Bodrum Satış Memurluğu, Bodrum'un Çiftlik Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satıyor. gayrimenkullerin ihalesi 13 milyon 277 bin 548 TL olarak belirlendi. 

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Mesa Bodrum Demirbükü 'Beyaz Gece' daveti yarın!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği Mesa Bodrum Demirbükü projesinin tanıtımı amacıyla Cumartesi akşamı özel 'Beyaz Gece' daveti veriyor.

Bodrum Odak Tatil Köyü yıkıldı!

Tatil merkezi Bodrum'un Turgutreis ilçesinde bulunan 52 bina 104 bağımsız bölüm olan Odak Tatil Köyü, devre mülk tapusu olan hak sahiplerine haber vermeden yıkıldı. Binin üzerinde yurttaş ise mağdur olduğunu iddia etti.

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020'de teslim edilecek!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından birinde çok özel bir proje atıyor. Mesa Bodrum Demirbükü tüm detaylarıyla Private Luxury konseptini Bodrum'da hayata geçiriyor. 

Bodrum\'un dinozoru Haberi

Bodrum\'un dinozoru

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum kamuoyunda bir süredir tartışma konusu olan "Bağla Burnu'nda Marina Projesi" için halen yürürlükte olan ve bakanlıkça onaylı bir imar planının bulunmadığını, imar ve planlama konusunda sorumluluğun Turgutreis Belediyesi'nde olduğunu açıkladı. Haritalardaki şeklinden ötürü "Bodrum'un dinozoru" deni len yarımadadaki ünlü "Kargı Koyu'nun da çevre planlan mahkemece iptal edildiği için "imarsız" olduğu belirtilen açıklamada, bu nedenle herhangi bir turizm yatırımcısına da "tahsis edilmediği" belirtildi.

Bodrum Yanmadası'ndaki en büyük kumsalın yer aldığı Kargı Koyu'nda öngörülen marina projesi birkaç ay önce gündeme gelmiş ve Ankara'dan "Başarı Yatırımlar AŞ"nin bakanlıkla belediyeye proje sunduğu öğrenilmişti. Nitekim Turgutreis Belediye Meclisi'nin 12 Kasım 2009'daki toplantısında da proje kabul edilince, tasarruf hakkı  bakanlıkta olan 270 bin metrekarelik Hazine arazisinin "kıyı ve deniz değerleri"yle korunabilmesi için...