21 / 05 / 2024

Boeing 747 uçak

Boeing 747 uçak

İsveç'in başkenti Stockholm yakınlarında bulunan Arlanda Havalimanı'nda park edilmiş olan eski bir Boeing 747 tipi uçak otele dönüştürüldü. 27 odalı otel haline getirilen uçakta bir de süit bulunuyor.

Kaliforniya'daki uçak ev dikkat çekiyor!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Boeing 747 uçağının parçaları kullanılarak inşa edilen ev göreneleri şaşkına çeviriyor..

Boeing, Istanbul Airshow’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanına model uçak hediye etti!

Boeing Türkiye ve Kuzey Afrika Başkanı Bernard J. Dunn, Istanbul Airshow’da şirketin Türkiye ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin anısına Lütfi Elvan’a Boeing 777-300ER model uçak hediye etti.

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor!

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor. Airbus ve Boeing'ten oluşan filosuna yeni uçak alımları yapmak için opsiyonları değerlendiriyor, ancak henüz nihai bir karar almış değil.

Boeing, 36 bin 770 yeni uçak talebi olmasını öngörüyor!

Boeing, 36 bin 770 yeni uçak talebi olmasını öngörüyor. 20 yıllık Mevcut Piyasa Görünümü, talepte yüzde 4,2’lik artış gösteriyor. Tek koridorlu uçaklar, en hızlı büyüyen ve en dinamik segment.

Türk Hava Yolları 1.6 milyar dolar değerinde 15 adet uçak sipariş etti!

Türk Hava Yolları ABD'li uçak üreticisi Boeing'e dev sipariş verdi. Şirket, Boeing'den geçen hafta opsiyondan kesin siparişe çevirdiği 15 adet B737 MAX 8s uçağının liste fiyatının 1.6 milyar dolar olduğunu açıkladı

China Eastern Havayolları Boeing'ten 80 uçak alacak!

Çin'in üç büyük havayolu şirketlerinden China Eastern, 80 uçak almak üzere Beoing ile anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre alınacak uçakların çoğunun B737 MAX tipi ve enerji verimli uçaklar olduğu kaydedildi.

Çin'de özel havayolu şirketinden dev uçak anlaşması!

Şinua ajansının haberine göre, Çin'de yeni kurulan havayolu şirketi Boeing'ten 50 uçak alacak. Çin'de özel bir havayolu şirketi Boeing ile yaptığı anlaşmaya göre 50 uçak alacak.

Uşak Seramik 28 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 28 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Boeing 747 uçak Haberi

Boeing 747 uçak
İsveç'in başkenti Stockholm yakınlarında bulunan Arlanda Havalimanı'nda park edilmiş olan eski bir Boeing 747 tipi uçak otele dönüştürüldü.
Yatırımcı Oscar Divs tarafından 2006 yılında satın alınarak 27 odalı otel haline getirilen uçakta bir de süit bulunuyor. Uçağın süit dairesi kokpitte yer alıyor. Geceliği 50 Euro (135 TL) olan uçakta televizyon ve internet bağlantısı bulunuyor.
İki kişilik süitin fiyatı ise 200 Euro. Havalimanına yakın yerlerde işi olanlar için ideal olan bu uçak otel, büyük ilgi çekiyor. Yetkililer özellikle gençlerin Boeing otele büyük ilgi gösterdiğini...