02 / 05 / 2024

Boğaçayında ıslah seferberliği başlatıldı

Boğaçayında ıslah seferberliği başlatıldı

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Boğaçayı'nda ıslah seferberliği başlattı. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Boğaçayı'nda yürütülen makineli taşkın riski azaltma çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor! Sıfır araçlarda yeni yıl fırsatı! 

Sıfır araç alacaklar için dev kampanya başladı. Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor. İşte kampanyanın ayrıntıları ve Dacia 11 Ocak 2024 fiyat listesi...

OSD açıkladı! Otomotiv üretimi kasım ayında yavaşladı...

Otomotiv ana sanayinin üretimi Kasım ayında geçen seneye oranla yüzde 4 ile sınırlı yükseliş yaşarken, Ocak-Kasım ayında geçen senenin yüzde 11.5 üzerinde gerçekleştiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Ekim ayı girer girmez Skoda’dan müjde geldi! Fabia modeline ekim ayında zam yok!

Skoda, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini bir bir yayımlamaya başladı. Yayımlanan fiyat listelerine bakıldığında Skoda’ya ekim ayında zam gelmediği görüldü.

Yastık altında para tutanlar için flaş açıklama! Hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak!

Yastık altında para tutanlar için flaş bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre, hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

BOTAŞ, ağustos ayında zam yapılmayan doğal gaza eylül ayında da zam yapılmadığını paylaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı duyuruldu. 

Skoda Kodiaq’a ağustos ayında 5 bin 903 TL zam geldi! İşte güncel Skoda Kodiaq fiyatları...

Skoda’nın çok sevilen modellerinden Kodiaq’ın ağustos ayı fiyatı açıklandı. Skoda, ağustos ayında Kodiaq modeline sadece 5 bin 903 TL zam yaptı.

ECB Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğini açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Portekiz'in Sintra kentinde, Merkez Bankası’nın para politikası hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve “Görünümde önemli bir değişiklik olmadığı sürece, Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Altın fiyatlarında beklentiler tek tek açıklandı! 2024'ün ilk çeyreği için buz kestiren rakam! 

Bu hafta 3 ayın en düşük seviyesi olan 1.930 dolara kadar düşen ons altında gerçek boğa koşusunun başlaması için Fed’in faiz artırımlarıyla işinin tamamlanmış olması gerekli. Uzman isimler altın fiyatları ile ilgili beklentilerini tek tek açıkladı.

Boğaçayında ıslah seferberliği başlatıldı Haberi

Boğaçayında ıslah seferberliği başlatıldı

Özgür ve beraberindeki heyet Boğaçayı'ndaki incelemelerin ardından Konyaaltı belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla Çandır Deresi'ni inceledi. Bölge Müdürü Özgür, 10 adet projede çalışmalara başlanıldığını, özelikle Antalya için çok önemli olan Boğaçayı'nın ıslahı işinde Boğaçayı-Çandır-Doyuran- Karaman Dereleri Yatak Tanzimi işinin öncelikleri olduğunu belirterek, "Boğaçayı- Çandır-Doyuran-Karaman Dereleri Yatak Tanzimi işi Antalya Büyükşehir Belediyesi Merkez ilçe sınırları içerisinde olup, çalışma ile 35 bin dekar tarım alanı ve 400 bin nüfuslu yerleşim alanının taşkın riski azaltılacaktır. Bu projemizde planlanan 10 milyon 430 bin 313 metreküp kazı, 1 milyon 49 bin 406 metreküp dolgu, 2 milyon 345 bin 227 metreküp yükleme ve 9 milyon 380 bin 908 metreküp/ km taşıma yapılacaktır" dedi. 



Sabah...