22 / 05 / 2024

Boğaziçi Arnavutköy

Boğaziçi Arnavutköy

1986 yılında Kuruçeşme-Akıntıburnu arasında kısmen deniz doldurularak, kısmen kazıklar çakılarak iki şeritli ve bir kilometre uzunluğunda ''sahil yolu'' yapılacakmış. 1 milyar 700 milyon lira harcanacak projeyle 41 yalı, konak olacakmış.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kilyos ve Arnavutköy arazilerinde durum ne?

Boğaziçi Üniversitesi'nin “kupon arazileri” için Türkiye Varlık Fonu (TVF) tarafından devralınacağı söyleniyordu. Yönetimden arazilere ilişkin açıklama yapıldı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Arnavutköy Haberi

Boğaziçi Arnavutköy



41 yalının önü doldurulacak


Kuruçeşme-Akıntıburnu arasındaki Boğaziçi sahil yolunu genişletme projesi şu şekilde gerçekleşecek: (1) Yol, gidişli-gelişle iki şeritli olacak. (2) Krokide kesik kesik çizgilerle gösterilen deniz tarafındaki kısımda yol, kazıklar üzerinde inşa edilecek. Bazı yerlerde de deniz doldurulacak. (3) Yerleşim bölgesinin denize uzaklığı biraz daha artmış olacak. (4) Eski Arnavutköy İskelesi, doldurulmuş alanda kalacak. (5) Yeni iskele, yeni doldurulan alanda yapılacak. (6-7) Çay bahçeleri, dinlenme yerleri de yeni doldurulan alanda yer alacak. (8) Aranvutköy İskelesi'nin önünden geçen şimdiki yol, çarşı ve gezi yolu olarak kullanılacak. (9) Daha önce denize bitişik olan 41 yalı, projenin gerçekleşmesiyle yolun iç kısmında...