28 / 08 / 2024

Boğaziçi kamulaştırma

Boğaziçi kamulaştırma

1982 yılında Boğaziçi'ndeki 36 özel koru, Kenan Evren'in isteği üzerine kamulaştırılacakmış ve halkın hizmetine açılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Boğaziçi Üniversitesi’nden Türkiye’deki binaların enerji verimliliği için kapsamlı araştırma!

Boğaziçi Üniversitesi’nden Türkiye’nin 81 kentindeki binaların enerji verimliliği için kapsamlı araştırma yaptı.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

Boğaziçi'ne sınırlı imar barışı!

İmar Barışı'nda Boğaziçi'de tüm sahil şeridini kapsam dışında tutan hüküm, özel bir kroki ve listeye indirgenerek sınırlandı...

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Düzce Çilimli'deki OSB için kamulaştırma başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Çilimli'de kurulacak organize sanayi bölgesi 1. etap için kamulaştırma işlemlerini başlatacaklarını açıkladı..

Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma kararı!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Eruh-Fındık Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Eruh-Fındık Yolu (Bağgöze Bağlantısı Dahil), Ilısu-Güçlükonak Yolu ve Ilısu-Güçlükonak Ayrım-Fındık Yolu Yapım Çalışmaları için Siirt ve Şırnak'ta acele kamulaştırma yapılacak..

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

5 ilde santral yapımı için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır, Bingöl, Muş illeri ile Amasya, Kırklareli illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla ekli listelerde bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma!

Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Ümraniye'de zemin altı otopark projesi için acele kamulaştırma!

Ümraniye'de "Gaffarefendi Sokak Zemin Altı Otopark Projesi” kapsamında bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı alındı..

Karaman-Ereğli'de Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Karaman ve Ereğli'de Enerji İletim Hattı için 3 ayrı acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Boğaziçi kamulaştırma Haberi

Boğaziçi kamulaştırma


1982 yılında Boğaziçi'ndeki 36 özel koru, Kenan Evren'in isteği üzerine kamulaştırılacakmış ve halkın hizmetine açılacakmış.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Koruların toplam yüzölçümü ise 1 milyar 874 milyon 370 bin metrekareyi buluyormuş.




Haberin devamı için...