18 / 07 / 2024

boğaziçi konut yılın en iyi komşusu benim komşum ödülleri

boğaziçi konut yılın en iyi komşusu benim komşum ödülleri

Kadir Topbaş, komşuluk olgusunun bizim toplumumuz için çok önemli olduğunu söyledi. Topbaş, “Aileden sonra yakın ilişki kurduğumuz komşularımızdır. Sokakta hiç tanımadığı insana amca, teyze, dede diyen bir toplumuz.” dedi....

Sarıyer'de Boğaziçi geri görünümündeki 20 bin metrekarelik alanın imar planı iptal edildi! Karar İBB Meclisi'nden çıktı

Sarıyer'de doğal sit alanı olan ve Boğaziçi geri görünümünde yer alan 20 bin metrekarelik ağaçlarla kaplı hazine arazisine, imam hatip lisesi, yurt ve mescit projesi, CHP’lilerin çoğunluk oyları ile iptal edildi. İşte ayrıntılar...

1947'de Boğaziçi'nde 17 bin 500 liraya satılık lüks villa!

1947 yılında Sarıyer Sulh Mahkemesi tarafından el konulan Boğaziçi Yeniköy'deki lüks villa 17 bin 500 liraya satışa çıkarılmış.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresi yapılaşmaya açılacak mı?

Boğaziçi Üniversitesi’yle ilgili dikkat çekici bir karar daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nıntepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım şartlarını yeniden düzenleme kararı, Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi için de hayata geçirildi.

İnşaat malzemeleri endeksi 2020 yılını artışla kapadı! 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi'nin 2020 sonuçlarına göre; 74,32 puan ile girdiği 2020 yılını 74,55 puan ile tamamladı.

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

boğaziçi konut yılın en iyi komşusu benim komşum ödülleri Haberi

boğaziçi konut yılın en iyi komşusu benim komşum ödülleri


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, komşuluk olgusunun bizim toplumumuz için çok önemli olduğunu söyledi. Topbaş, “Aileden sonra yakın ilişki kurduğumuz komşularımızdır. Sokakta hiç tanımadığı insana amca, teyze, dede diyen bir toplumuz.” dedi.


Topbaş, İBB İştirak Şirketi Boğaziçi Konut A.Ş. tarafından Başakşehir Çınar Koleji’nde düzenlenen ‘Yılın en iyi komşusu benim komşum’ adlı projenin ödül törenine katıldı. Programda konuşan Topbaş, “Bizim zaten geleneklerimizde, kültürlerimizde var olan şeyi konuşuyoruz. Kentler insanların yoğunlukla, kendi kişisel hayatlarının etkin olduğu alanlardır. İstanbul Avrupa’nın 23 ülkesinden büyük. İstanbul bir ülke özelliği taşımakta. Bir insanı barındıran, dünyanın gıpta ettiği bir kentte yaşamaktayız.” ifadelerini kullandı.


Komşuluğun günümüzdeki önemine değinen Topbaş, “Biliyoruz ki bizim aile yapılarımız, aile ilişkilerimiz bir başka toplumda olmayan ölçekte. Aileden sonra yakın ilişki kurduğumuz komşularımızdır....