27 / 04 / 2024

Boğaziçi Köprüsü geçiş ne zaman ücretsiz olacak

Boğaziçi Köprüsü geçiş ne zaman ücretsiz olacak

1999 yılında Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Boğaziçi Köprüsü'nü Bayındırlık Bakanlığı'ndan istemiş. İstanbulluların köprünün bedelini defalarca ödediğini söyleyen Gürtuna, intiharı çağrıştırdığı için köprünün renginin de değiştirileceğini söylemiş.

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı!

İstanbul Boğazı'na inşa edilen "dünyanın en geniş" köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyle köprüden geçişler 31 Ağustos'a kadar ücretsiz olacak.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri ne kadar?

Açılışı 30 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan ve 9 günlük bayram tatili boyunca ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü'nden ücretli geçişler başladı.

Ahmet Arslan'dan Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Osmangazi Köprüsü'nün toplam işletme süresi göz önüne alındığında, topyekun kamu menfaati önemlidir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti TBMM'de!

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Osman Gazi Köprüsü geçiş ücretinin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

3. Köprü ve Körfez Geçiş Köprüsü ücretleri yeniden düzenlenecek!

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girdiğinde belirlenen geçiş ücretleri, dolar kuru üzerinden belirli periyotlarda yeniden düzenlenecek. Peki Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü'nde ücretler nasıl şekillencek ?

İşte 3.Boğaz Köprüsü'nün arsa fiyatlarını artırdığı bölgeler!

Posta Gazetesi'nin haberine göre, 3. Boğaz Köprüsü'nün inşaatı devam ederken, geçtiği yollardaki arsaların fiyatları yükselmeye devam ediyor. İşte bölge bölge fiyat artışları...

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü geçiş ücreti TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü ve Otoyolu'nu TBMM gündemine taşıdı. Tarhan, "Köprüden 120 TL geçiş ücreti mi olur?" diye sordu

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesinde ilginç tabela!

Geçtiğimiz haftalarda iki gencin 3. Boğaz Köprüsü şantiyesine girerek köprü ayaklarındaki vinç üzerinde, ardından da bir iş merkezinin çatısında selfie çektirmeleri İzmit Körfez Geçiş köprüsü şantiyesindeki iş güvenlik uzmanlarını harekete geçirdi.

Boğaziçi Köprüsü geçiş ne zaman ücretsiz olacak Haberi

Boğaziçi Köprüsü geçiş ne zaman ücretsiz olacak



Köprüyü istedi


Gürtuna'dan Bayındırlık Bakanlığı'na: Boğaziçi Köprüsü'nü İstanbul'a verin


Arife AVCU İstanbul


    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, banliyö trenleri, şehir hatları işletmeleri ve hastanelerden sonra Birinci Boğaz Köprüsü'nü de Bayındırlık Bakanlığı'ndan istedi. Köprünün bakım ve temizliğini kendilerinin üstlendiğini, İstanbul'daki yan yollarla birlikte "şehir içi" yol haline geldiğini belirten Gürtuna şunları söyledi:

    "İstanbullular Boğaz Köprüsü'nün bedelini defalarca ödedi. Üstelik köprüden elde edilen gelir ne yazık ki İstanbullulara harcanmıyor. Bize devredilirse şikayetlere sebep olan fiyatını düşürüp, geliri de kente hizmet için harcayacağız." 


Köprü turizmi


    Gürtuna, köprünün iki yakasına turizm tesisleri de kurarak, Avrupa'dan Asya'ya gececek turistlere "Anı Sertifikası"...