02 / 05 / 2024

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi

GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ‘İnşaat Sektörü'nün; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlıca incelemeyi amaçlıyor.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapıyor! 50 KPSS puanı yeterli

İş arayanlar bu gelişmeye dikkat. Boğaziçi Üniversitesi yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi bünyesine 50 KPSS puanı ile 22 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte tüm detaylar...

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Hisar Kampüsü için Bakanlıktan yeni imar planı! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Boğaziçi’nin İstanbul Boğazı manzaralı Hisar Kampüsü için yeni imar planı hazırlandı. İşte detaylar...

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Boğaziçi Üniversitesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi'nin imara açılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Boğaziçi Üniversitesi'ne ait gayrimenkullerin satışı için komisyon kuruldu!

Boğaziçi Rektörlüğü tarafından üniversite birimlerine iletilen kararda, üniversite mülkiyetindeki taşınmazlara ilişkin işlemleri sürdürmek üzere Taşınmaz Değerlendirme Komisyonu kurulduğu belirtildi.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresi yapılaşmaya açılacak mı?

Boğaziçi Üniversitesi’yle ilgili dikkat çekici bir karar daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nıntepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım şartlarını yeniden düzenleme kararı, Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi için de hayata geçirildi.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi Haberi

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi

GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ekonomimizin en büyük dinamiklerinden ‘İnşaat Sektörü'nün; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlıca incelemeyi amaçlıyor.

Katılımcılarına, inşaat sektöründeki dev isimlerin değerli paylaşımlarla sahnede boy göstereceği ilham dolu bir gün vaad eden Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi içerdiği konu başlıkları ve programıyla da sektörde farklı bir bakış oluşturmayı hedefliyor.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, sektörün gurularının inşaata dair özel ve güncel konuları tartışacakları renkli ve interaktif panelleri ve gelecekteki projelerin oluşmasına zemin hazırlayacak olan değerli bağlantıları yaratacak sosyalleşme araları ile eşsiz bir organizasyon olma amacıyla yola çıkıyor.

İnşaat Sektörü nereye gidiyor? 2016’da bizi neler bekliyor? Trendler neler olacak? Bunlar ve daha fazlasının konuşulacağı Zirve'de katılımcı ya da sponsor olarak yer alabilirsiniz. Zirve...