21 / 05 / 2024

boğazköy yeşil park villaları satılık

boğazköy yeşil park villaları satılık

Bahçeşehir-Boğazköy Turgut Özel Bulvarı Boğazköy Villa İnşaatları mevkiide bulunan Yeşil Park Evleri, 38 adet dubleks villadan oluşuyor. Şu an satışı süren 5 villanın yer aldığı projenin inşaat alanı 7 bin 996 metrekare, satılabilir alanı ise 7 bin 400 me

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Albatros Parkı yeşil alan oldu!

İmarı senelerdir tartışılan Büyükçekmece'deki Albatros Parkı yeşil alan ilan edildi...

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 961 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Arnavutköy Boğazköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 5713 ada, 3 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 14036, 14037 parsellerin bir kısmı ile 4676 ada, 1 parselin bir kısmı ve tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı. 

Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı!

İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı.

boğazköy yeşil park villaları satılık Haberi

boğazköy yeşil park villaları satılık

Arsa alanı 14 bin 819 metrekare olan Yeşilpark Evleri, Bahçeşehir'de konumlandırılıyor. Mez Grup projesi olan Yeşilpark Evleri'nde 2009 yılından bu yana yaşam devam ediyor. 2006 yılında yapımına başlanan projede konutlar hemen teslim ediliyor.

Doğa ile içiçe yaşamanız için planlanan Yeşilpark Evleri; masmavi gökyüzü, çeşit çeşit ağaçları ve rengarenk çiçekleri ile düşlediğiniz yaşam tarzına kavuşmanızı bekliyor. Site sakinlerinin kullanımına özel; havuzdan bara, fitness center'a kadar birçok sosyal alan yer alıyor.

Bahçeşehir-Boğazköy Turgut Özel Bulvarı Boğazköy Villa İnşaatları mevkiide bulunan Yeşil Park Evleri, 38 adet dubleks villadan oluşuyor. Şu an satışı süren 5 villanın yer aldığı projenin inşaat alanı 7 bin 996 metrekare, satılabilir alanı ise 7 bin 400 metrekare.

YeşilPark Evleri'nde 200 metrekare 3 oda 1 salon villaların satışları devam ediyor. Bu villaların...