04 / 05 / 2024

Boliva Bornova adres bilgileri

Boliva Bornova adres bilgileri

Musa Çiçek inşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile İzmir'de bir ilki gerçekleştiriyor. Proje, Evka-3 metro istasyonun hemen yanında yükseliyor...

Bornova Folkart İncity adres!

Folkart İncity Evleri İzmir Bornova'da yükseliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Folkart İncity projesinde fiyatlar lansmana özel 239 bin TL'den başlıyor...

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri iletişim!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'de yükselen Kavuklar Bornova Evleri projesinde daire teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

Bornova 4S Ofisleri adres!

Bağımsız birim alanlarının 35 metrekareden başladığı projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Bornova 4S Ofisleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl 'i Bornova İlçe 'sinde yükseliyor.

İzmir Folkart Life Bornova adres bilgileri!

120 aya kadar vade imkanı sağlanan projede İzmir- Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunuyor. İzmir Folkart Life Bornova adres bilgileri kapsamında proje İzmir'in Bornova ilçesinde yükseliyor.

Folkart Life Bornova Evleri adres!

İzmir Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir'in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Folkart Life Bornova Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Folkart Life Bornova adres!

İzmir Folkart Life Bornova adres bilgileri kapsamında Adnan Menderes Havalimanı'na ve metroya yakın mesafede yer alıyor.İzmir Folkart Life Bornova ‘da satış süreci devam ediyor.

Folkart Life Bornova adres!

Folkart Life Bornova adres bilgileri kapsamında İzmir’in Bornova ilçesinde yer alıyor. Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Boliva Bornova Evleri satılık!

Boliva Bornova Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yer alan projede toplam 98 adet daireden oluşuyor.

Boliva Bornova Evleri fiyat listesi!

Boliva Bornova Evleri fiyat listesine göre daireler 315 bin TL' den başlıyor. Toplam 98 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

İzmir Boliva Bornova Evleri'nde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor!

Eruz Yapı ve Musa Çiçek İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İzmir Boliva Bornova Evleri projesinde toplam 98 adet daire bulunuyor. İzmir Boliva Bornova Evleri'nde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Musa Çiçek İnşaat'ın yeni projesi: Boliva Bornova!

Musa Çiçek İnşaat, Bayraklı'da gerçekleştireceği yeni projesi ile kentin ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını inşa edecek. Son teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak farklı konsepte sahip projeyle adından sıkça söz ettirecek

Boliva Bornova Mart 2015'te tamamlanacak!

Eruz Yapı ile Musa Çiçek İnşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile izmir'de bir ilki gerçekleştiriyor. Projenin 2015 yılının Mart ayında bitirilmesi planlanıyor.

Boliva Bornova'da daireler dayalı döşeli teslim edilecek!

Musa Çiçek inşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile İzmir'de bir ilki gerçekleştiriyor. Proje, Evka-3 metro istasyonun hemen yanında yükseliyor...

Boliva Bornova adres bilgileri Haberi

Boliva Bornova adres bilgileri

Musa Çiçek inşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile İzmir'de bir ilki gerçekleştiriyor zmir'in Bornova ilçesinde, Evka-3 metro istasyonun hemen yanında Eruz Yapı ile Musa Çiçek İnşaat ortaklığıyla yükselen Boliva Bornova projesi müşterilerine kent merkezinin tüm imkanlarını sağlarken, bünyesindeki sosyal donatı alanlarıyla da farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Zemin katta yer alan mağazalar, 1. katta bulunan kafeteryalarıyla 24 saat yaşayan bir atmosfere sahip olan Boliva Bornova, 64 metrekare 1 +1 ve 94 metrekare 2+l imkanlarıyla İstanbul'daki projelerin en büyük rakibi konumunda bulunuyor. 


MART SONU BİTECEK 

2015 yılının Mart ayında bitirilmesi planlanan Boliva Bornova'nın en büyük özelliğinin 'Valizinle gel' tabirinin üzerine kurulması olduğunu belirten Eruz Yapı'nm Koordinatörü Mimar Eyüp Mansur Önem, "Boliva tamamen dayalı döşeli...