18 / 07 / 2024

bolu ayı kafe

bolu ayı kafe

Tabaklar Mahallesi Albay Sokak’ta bir yıldır özellikle öğrencilere hizmet veren Ayı kafe Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erhan Çavuş’un ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açılışı gerçekleşti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bolu Dağı Tüneli uzatılacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını kaydetti. 

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

TOKİ Bolu projesinde büyük müjde geldi! 343 bin 618 TL'ye konut fırsatı! Hem yüzde 10 peşinat hem de 180 ay vadeyle!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan daireler için başvurular başladı. Peki TOKİ Bolu Mudurnu projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Bolu Gerede Arasta projesi Eylül'de tamamlanacak!

Bolu Gerede'de yer alan metruk haldeki binayı dönüştürme Arasta Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin Eylül ayı gibi tamamlanması hedefleniyor.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

Teknoparklardaki işletmelerden 2 ay kira alınmayacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, teknopark yönetici şirketlerine, kuluçka firmalarından ve teknoparklarda bulunan restoran ve kafe gibi ticari işletmelerden 2 ay boyunca kira alınmayacağını belirtti…

Bolu’da 34 binaya yapı ruhsatı verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, belediyeler tarafından 2019 yılının ilk 6 ayında yapı ruhsatı verilen binalar için istatistikler açıklandı. Verilere göre, Bolu’da 34 binaya yapı izin ruhsatı verildi. 

Bolu Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları 4 Şubat Pazartesi günü başlıyor.  Meclis üyeleri, hafta boyunca devam edecek toplantılarda imar planlarıyla ilgili konuşacak.

Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı gündeminde imar var!

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği, Bolu Belediye Meclisinin 2019 Yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Bolu'da Aralık ayında 801 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilerine göre, Aralık ayında Bolu'da 801 konut satıldı.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Bolu'da paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı!

Bolu Karaçayır'da inşaatı devam eden olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışan işçiler paralarını alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

bolu ayı kafe Haberi

bolu ayı kafe

Son yıllarda Bolu’da genç girişimcilerin sayısı artarak devam ediyor. Son olarak İstanbul Üniversitesinde İşletme Bölümü okuyan 24 yaşındaki Samet Cihan adlı genç girişimci 6-7 yıl boyunca İstanbul’da kaldığı süre boyunca edindiği tecrübelerinin neticesinde memleketi olan Bolu’ya dönerek bir yıl önce Tabaklar Mahallesi Albay Sokak’ta AYI isimli kafeyi hizmete açtı. Özellikle Üniversite öğrencilerinin gözdesi hale gelen kafe resmi açılışını Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erhan Çavuş’un ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta konuşma yapan Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, genç girişimi Samet Cihan’ı  Bolu’ya yaptığı yatırımdan dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından okunan dualar eşliğinde kafe resmen Bolu halkının hizmetine açıldı.



Bolu'nun...