07 / 05 / 2024

Bolu belediyesi bina yıkımı

Bolu belediyesi bina yıkımı

Bolu’da görüntü kirliliği ve tehlike yaratan metruk binalar Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yıkılıyor.Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada bu tür binalarını yıkımlarına devam edileceği bildirildi.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Bolu Belediyesi 30 milyon TL'ye iş yeri satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 1.834 metrekare alana sahip.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kira stopajı eleştirisi!

Bolu Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kira stopajı geliyor esnafın sırtında kalıyor. Kaldırın dedim, düşürdüler." ifadelerini kullandı. 

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Bolu belediyesi bina yıkımı Haberi

Bolu belediyesi bina yıkımı

Bolu’da görüntü kirliliği ve tehlike yaratan metruk binalar Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yıkılıyor.

Yıllardır kullanılmayan, metruk hale geldiği gibi çevrede yaşayan mahallesi sakinlerininde sağlığı açısından tehlike arz ederek görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkımları devam ederken son olarak Köroğlu Mahallesi’ndeki bir metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi. Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada bu tür binalarını yıkımlarına devam edileceği...