02 / 05 / 2024

Bolu Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Bolu Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Bolu İli Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi Yeni Belediye Binası yanında yer alan 7 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 136 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Bolu Belediyesi 30 milyon TL'ye iş yeri satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 1.834 metrekare alana sahip.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kira stopajı eleştirisi!

Bolu Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kira stopajı geliyor esnafın sırtında kalıyor. Kaldırın dedim, düşürdüler." ifadelerini kullandı. 

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Bolu'ya yeni iş merkezi inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi hizmet binası yanındaki alana yapılacak iş merkezinin temel atma töreni, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un katılımıyla gerçekleşti.

Bolu'da tartışmalara neden olan inşaat mühürlendi!

Bolu Kültür Mahallesi'de yol üstünde bulunan ve şehirde bazı tartışmalara neden olan inşaat çalışması hakkında Bolu Belediyesi tarafından mühürleme kararı alındı. 

Bolu Belediyesi'nden 6.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bolu İli Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi Yeni Belediye Binası yanında yer alan 7 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 136 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Bolu Belediyesi gayrimenkul ihalesi Haberi

Bolu Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Bolu İli Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi Yeni Belediye Binası yanında yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkuller için toplamda 6 milyon 136 bin TL bedel isteniyor. 

Bolu Belediye Başkanlığından:
Madde 1. İHALENİN KONUSU ve ŞEKLİ
Bolu İli Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi Yeni Belediye Binası yanında 3318 Ada 1 Parsel ve 3318 Ada 3 Parselde bulunan taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/A, 36, 37 maddelerine göre kapalı teklif usulüne göre satılacaktır. 


Yukarıda nitelikler, diğer özellikler, muhammen satış bedeli geçici teminat miktarı belirtilen Bolu Belediyesine ait taşınmazlar Bolu Belediye Başkanlığınca 12/02/2019 Salı günü Saat 14:00 ve müteakiben Bolu Belediye İhale Salonunda ihale ile satılacaktır. Taşınmaz mal satış şartnamesi 250 TL (İki Yüz Elli TL) ücret karşılığında...