01 / 05 / 2024

bolu belediyesi imar komisyonu

bolu belediyesi imar komisyonu

Yaşar Yüceer Başkanlığında Pazartesi başlayacak İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarının ilk oturumunda Göynük Özel İdare Hizmet binası ile Özel İdare İş Merkezi olarak kullanılan binanın Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilme talebi ele alınacak.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Bolu Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık arazi!

Bolu Belediyesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan 13 bin 563 metrekare büyüklüğündeki hali araziyi ihale ile satıyor. İhale 2 Kasım'da gerçekleşecek..

Bolu Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Bolu Belediyesi, yeni belediye binası yanında A ve C bloklarda bulunan iş yerlerini ihale ile satıyor. İhale 12 Ekim'de gerçekleşecek...

Bolu Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Bolu Belediyesi Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi'ndeki 5 iş yerini ihale ile satıyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek..

bolu belediyesi imar komisyonu Haberi

bolu belediyesi imar komisyonu

Yaşar Yüceer Başkanlığında Pazartesi günü başlayacak İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarının ilk oturumunda Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Göynük İlçesi, İlçe Özel İdare Hizmet binası ile Özel İdare İş Merkezi olarak kullanılan binanın 1.katına İlçe Emniyet Müdürlüğüne bedelsiz olarak tahsis edilmesi talebi ele alınacak. Dörtpan İlçesi Yalacık Köyünde Dursun AKMAN’a verilen tapu tahsis belgesinin esas tapuya çevrilmesi talebi, Dörtpan İlçesi Yağbaşlar köyünde Metin AYGÜL’e  verilen tapu tahsis belgesinin esas tapuya çevrilmesi talebi ve Gerede İlçesi Yenicek köyünde Halit Ziya KARAGÖZ’e verilen tapu tahsis belgesinin esas tapuya çevrilmesi talebinin görüşülmesi ile ilk oturum sona erecek.


08 EYLÜL SALI

Toplantıların Salı günü gerçekleşecek oturumunda ilk olarak Merkez İlçe Vakıfgeçitveren köyü ile Mudurnu İlçesi Hüsamettin köyüne içme ve kullanma suyu tahsisi ile ilgili...