03 / 05 / 2024

Bolu Belediyesi Karacasu

Bolu Belediyesi Karacasu

Bolu Karacasu'daki 53.36 m2'lik araziye Bolu Belediyesi de talip oldu. Dün akşam gerçekleştirilen Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısının gündem maddelerinden bir tanesi de Karacasu'da bulunan bu arazinin satın alınması konusu oldu.

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Bolu Belediyesi 30 milyon TL'ye iş yeri satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 1.834 metrekare alana sahip.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kira stopajı eleştirisi!

Bolu Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kira stopajı geliyor esnafın sırtında kalıyor. Kaldırın dedim, düşürdüler." ifadelerini kullandı. 

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Bolu Belediyesi Karacasu Haberi

Bolu Belediyesi Karacasu

Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı 1. bileşimi dün akşam meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantının gündem maddeleri arasında en dikkat çekeni ise Karacasu'da bulunan 53 dönümlük taşınmazsın satın alınması konusunun görüşülmesi oldu.


Bolu kamuoyunun ilk defa gazetemiz aracılığı ile duyduğu 53 dönümlük arazinin ihaleye çıkacağı haberi bomba etkisi yaratmıştı. Pek çok siyasinin arazinin satışından elde edilecek paranın Kütahya'da bir yatırım için kullanılmasına olan tepkisi imza kampanyalarına kadar ilerlemişti.


27 Ocak'ta Ankara'da ihalesi gerçekleştirilen araziyi Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak kazanmış fakat spekülasyonlar durmamıştı. Pek çok ünlü ismin katıldığı ihalenin üzerinden henüz bir kaç gün geçmesine rağmen Bolu kamuoyu ihalenin iptal edildiğini duydu.


Daha önceki belediye meclis toplantısında CHP'li meclis üyesi Erhan Beykoz'un Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a “bu araziyi Bolu Belediyesi olarak alabiliriz” önerisine...