15 / 05 / 2024

bolu çatı kar

bolu çatı kar

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan binaların çatılarından biriken kar kütlelerini temizlediler..

Asgari ücret hesaplamaları tepetaklak oldu! Telaffuz edilen rakamı duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir göz atın

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan asgari ücret hesaplamaları tepetaklak oldu... Telaffuz edilen son dakika rakamımı duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir göz atın..

Altının 8 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın!

Altını olanların veya altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasındaki altının 8 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın...

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Bolu'da 10.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu İli, Merkez İlçesi, Büyükcami Mahallesi'nde 10 milyon 300 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 5 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Yeni havalimanı ısı ve enerji ihtiyacını atıklardan karşılayacak!

Bugün açılışı gerçekleşecek olan yeni havalimanının ısı ve enerji ihtiyacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin atık tesislerinden karşılanacak.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli yarın atılıyor!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin temeli yarın saat 13.00’te Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak 

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı!

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı. Karşıyaka Konutları 43 dönümlük bir alanda inşa edilecek.

Karşıyaka'da voleybol altyapı tesisinin temeli atıldı!

Karşıyaka Voleybol Başkanı Serkan Ergüven ve şube yönetiminin camiadan destek alarak imece yoluyla yapmaya çalıştığı altyapı tesisinin temeli atıldı.

Lütfi Elvan: Atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı, Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım atağı ve destek paketi ile ilgili bakanlıklara belge verme yetkisi yolunu tercih etmediklerini vurgulayan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan “Çünkü yarın öbür gün atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz” dedi

İzmir Karşıyaka'da atık getirme tesisi inşa edildi!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Mahallesi'nde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi projesini hayata geçirdi. Toplam, bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip tesiste; belediye ekiplerince toplanacak ve vatandaşların getireceği atıklar türlerine göre ayrıştırılacak.

bolu çatı kar Haberi

bolu çatı kar

Bolu’da günlerdir devam eden kar yağışı sonrasında binaların çatılarında bulunan kar kütleleri itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan binaların çatılarından biriken kar kütlelerini temizlediler. Yaşanabilecek olası kazaların önüne geçen itfaiye ekipleri sarkan buzları da kırdılar. Kar temizleme çalışmalarının hafta boyunca devam edeceği ifade...