16 / 05 / 2024

Bolu Çimento hisseleri

Bolu Çimento hisseleri

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

Murat Kurum'un Kanal İstanbul açıklaması GYO hisselerini hareketlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un haftasonu yaptığı Kanal İstanbul açıklamalarının ardından, Borsa İstanbul'daki Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve çimento hisseleri yükseldi.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Çimento hisseleri '100 bin konut projesi'nden destek buldu!

Çimento şirketlerinin hisseleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün müjdelenen “Her Yıl 100 bin Sosyal Konut” projesinden destek buldu.

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

GYO ve çimentoda potansiyel var mı?

Önceki hafta 110.000’leri gören BİST, geçen hafta 106.000’lere geriledi. Bu düşüşün düzeltme hareketi olarak sınırlı kalması bekleniyor. Bu süreçte konut ile çimento hisselerindeki görünümü analiz ettik. Önerilerde Akçansa ve Bolu Çimento ile Halk GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Bolu Çimento orta vadeli yatırımlar için öneriliyor!

FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak.

Bolu Çimento 2015 yılı finansal raporlarını açıkladı!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., denetimden geçmiş 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosu ile diğer finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

Bolu Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., 01 Ocak 2015-31 Aralık 2015 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen yıllık faaliyet raporu...

Caner Şen, Mardin Çimento'dan Bolu Çimento'ya geçti!

Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş.'de Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Caner Şen, aynı görevle Bolu Çimento Sanayii AŞ.'ye geçti.

Bolu Çimento 9 aylık finansal raporlarını yayımladı!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin finansal raporları...

Bolu Çimento 9 aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen rapor...

Bolu Çimento hisseleri Haberi

Bolu Çimento hisseleri

Mehmet Akif Daşıran "Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Net kârın 36 milyon TL’lik piyasa beklentisinin üzerinde gelmesinin nedeni olarak güçlü FVAÖK performansı gösterilebilir.  Şirketin gelirleri, güçlü talep ortamı ve artan çimento fiyatlarının katkısıyla yıllık bazda yüzde 30 artarak 149 milyon TL’ye yükseldi." diye açıklama yaptı. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre;  Daşıran,"Üçüncü çeyrekte çimento satışları ise Ankara fabrikasında satış hacimlerinin artış göstermesiyle yıllık bazda yüzde 38 yükselişle 118 milyon TL seviyesinde gerçekleşirken cüruflu çimento satışları yüzde 32 arttı ve 32 milyon TL oldu. FVAÖK, yıllık bazda yüzde 19 artarak 57 milyon TL, FVAÖK marjı ise yüzde 38 seviyesinde geldi. Beklentilerin üzerinde sonuçlar açıklayan Bolu Çimento için 8 TL...